Tivoli

Tivoli


Tivoli er et af danskernes, samt turisters yndlingssted til hygge og sjov – og dette med god grund. Her kan du tage til året rundt med enten venner, kæreste eller familie. Du finder Tivoli i hjertet af København. Helt konkret har Tivoli nemlig sin beliggenhed på Vesterbrogade 3, og du vil ikke kunne undgå at se forlystelsesparken, når du træder ud af hovedbanegården, eller hvis bevæger dig rundt i centrum af smukke København.

Tivoli har en lang historie bag sig, og blev altså grundlagt af Georg Carstensen helt tilbage i 1843, hvor Tivoli også slog sine porte op for allerførste gang. Sidenhen har næsten alle danskere og mange turister enten hørt om eller besøgt den spændende forlystelsespark. Et besøg i Tivoli er oplagt for både unge og ældre. Her er der nemlig både vilde forlystelser, lækre spisesteder, underholdning og god musik.

Når det kommer til forlystelser, så byder Tivoli på noget til enhver smag. Hvis du er vild med fart og forlystelser, der får pulsen op, så kan du vælge at prøve den velkendte Dæmon, Det Gyldne Tårn. Den traditionelle musikkarrusel og de sjove radiobiler må du heller ikke gå glip af. Har du ikke været i Tivoli før, og er du ikke bange for højder, kan det være, at du skal nyde udsigten ud over København. Dette kan du gøre ved at tage en tur på Himmelskibet, som er en svingkarrusel i 80 meters højde. Du behøver naturligvis heller ikke gå i Tivoli for at prøve alle forlystelserne, hvis du ikke er interesseret i det. Der er nemlig også meget andet, som du kan foretage dig, når du tager i Tivoli. Den smukke have i Tivoli er et must see på alle tider af året. Særligt i juletiden, er der ubeskriveligt hyggeligt, og udsmykningen er med til at skabe den charmerende atmosfære i forlystelsesparken.

Desuden er Tivolis program året rundt fyldt med mange spændende arrangementer og koncerter, herunder blandt andet Fredagsrock, der finder sted på plænen. Mulighederne i Tivoli er altså mange, og du vil bestemt kunne finde en anledning til at tage en tur i Tivoli, hvis du i forvejen er i København. Skulle du gå hen og blive sulten, når du er i Tivoli, kan du være sikker på, at forlystelsesparken har sørget for, at du kan gå på opdagelse i et stort udvalg af spisesteder. Tivoli byder nemlig på en række forskellige kulinariske oplevelser, herunder f.eks. Nimb Brasserie og Tivoli Food Hall, der består af en række mindre spisesteder. En del af oplevelsen er naturligvis også, at du kan nyde den gode mad med udsigt ud over Tivoli.
Adresse

Vesterbrogade 3
1630 København V


Kontakt info

Telefon: 33 15 10 01
E-mail: info@tivoli.dk


Åbningstider

Se Tivolis aktuelle åbningstider her


Website

Tivoli's WebsiteTivoli
Tivoli
Tivoli
Tivoli