The Old Barber Shop


Befinder du dig i Københavnsområdet, og ønsker du at besøge en velkendt tatoveringsshop? Så skal du besøge The Old Barber Shop beliggende på adressen Skindergade 36 i København K lige ved strøget. Du kender måske The Old Barber Shop fra TV, hvor serien ”Tattoo Salonen” er blevet vist på TV3 i en årerække med flere sæsoner.

Hos The Old Barber Shop, også kaldt Tattoo Salonen, finder du de to indehavere Morten og Jonas. De to indehavere er begge vilde med kropsudsmykning, og har fyldt deres kroppe med tatoveringer. Morten og Jonas har en såkaldt ”venne-tatovering” af et lyn, som den anden har tatoveret. Det er altså helt tydeligt, at de to indehavere har en stor passion for tatoveringer.

Her hos The Old Barber Shop er det muligt at komme et smut forbi og få en tatovering, hvad end det er fordi du selv har et motiv i tankerne, som du ønsker at få lavet, eller du blot ønsker at få noget inspiration til en fremtidig tatovering. Derudover har de hos The Old Barber Shop også væggene fyldt med design fra deres dygtige tatovører, som du kan få lavet, hvis du finder én, der falder i din smag.

Hvis du ikke er til tatoveringer, men derimod ønsker at få en piercing, så kan du også få lavet dette hos The Old Barber Shop. Hvad end det er en piercing, som skal være med til at udsmykke dig, eller du ønsker en af praktiske årsager, så kan du få dette lavet her. Migrænepiercinger, som skal hjælpe imod ens migræne, er meget populært at få lavet her. Derudover laver de også andre piercinger imod diverse gener, eksempelvis imod allergier.

Ønsker du at bestille en tid til at få lavet en tatovering? Hvad end du på forhånd ved, hvad du vil have lavet, eller du ønsker at få de dygtige tatovører hos The Old Barber Shop til at kreere noget flot på din krop, så kan du med fordel bestille tid. Du kan enten vælge at møde op i salonen og bestille en tid, ringe på telefon på 33 13 93 13 eller sende dem en mail på mail@theoldbarbershop.dk.

Dog skal det tilføjes, at du altså skal være over 18 år for at blive tatoveret. Hvis du er over denne alder, er det dog intet problem, så ring eller send en mail i dag, hvis du ønsker at blive tatoveret hos Danmarks mest kendte tattoo shop, The Old Barber Shop i København.
Adresse

Skindergade 36, 1159 København K


Kontakt info

Telefon: 33 13 93 13 
E-mail: mail@theoldbarbershop.dk


Åbningstider

Mandag - lørdag: 10.00 - 18.00