The Drunken Flamingo - København


Er du vild med eksotiske toner, tropiske drinks og god stemning? Så byder The Drunken Flamingo dig velkommen i deres tropiske univers! Her er du garanteret god fest, hvor der ikke kommer til at mangle noget. The Drunken Flamingo finder du i København og i Aalborg. I København har The Drunken Flamingo en fremragende placering, nemlig på Gammeltorv 14.

Har du planer om at begive dig ud i det københavnske natteliv, men ved du ikke helt, hvilke steder du skal besøge? Hvis svaret er ja, så kan vi absolut nikke genkendende til den følelse. København er stor. Derudover er valgmulighederne enorme, når det kommer til barer og natklubber, men hvis du er vild med eksotiske drinks og er klar på at give den gas på dansegulvet, så kan det være, du skal kigge nærmere på The Drunken Flamingo.

Hvis vi tager et kig på barkortet, så er det fyldt med mange spændende muligheder. Om du er til øl, cider, cocktails eller shots, så er der lidt for enhver smag. Er I flere, kan det være, I skal prøve en eksotisk “bucket”. På natklubbens hjemmeside kan du finde barkortet og få et overblik over de forskellige muligheder og tilbud. For at komme ind på The Drunken Flamingo skal du være mindst 21 år, så husk dit ID. 

The Drunken Flamingo har en profil på Instagram. Her kan du få et nærmere indblik i natklubbens tropiske univers og den stemning, du kan blive en del af på din næste tur i byen. Besøger du The Drunken Flamingo i København, og har du lyst til at dele dine oplevelser på natklubben med andre festglade mennesker, kan du bruge #drunkenflamingokbh i dit post.

Er du til fest og farver, så er The Drunken Flamingo et godt bud. Hvis I er et større selskab, kan det være en god idé på forhånd at booke et bord. På natklubbens egen hjemmeside, kan du læse meget mere om, hvad der følger med af fordele, hvis du booker et bord. Du springer bl.a. køen over, og så er bordet jeres hele natten.
Adresse

Gammeltorv 14
1457 København K


Kontakt info

Telefon: 31 73 73 13
E-mail: info@thedrunkenflamingo.dk


Åbningstider

Torsdag - lørdag: 21.00 - 05.00


Website

The Drunken Flamingo - København's website