The Body Shop - København


Mangler du lidt nyt make up, en ny duft, en ny creme eller noget helt fjerde i den genre? Så kan det være, du skal en tur forbi The Body Shop. The Body Shop er en almenkendt butikskæde, hvor du kan købe alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til beauty. Du kan både finde The Body Shop i udlandet, herhjemme og online! I København finder du eksempelvis en The Body Shop butik på Købmagergade 65. 

The Body Shop er en forretningskæde med en lang historie, der startede i Brighton, England i 1976. Anita Roddick, grundlæggeren bag forretningskæden, har skabt et univers og en virksomhed, der bruger mange af sine ressourcer og sin magt på at gøre godt. Dette kan ses i mange forskellige sammenhænge. Eksempelvis har den internationale kosmetikvirksomhed siden 1989 kæmpet for en skønhedsindustri fri for dyremishandling. Først i Storbritannien, derefter i EU og nu har The Body Shop har rettet sit blik mod FN! Hvis du vil vide lidt mere om, hvad The Body Shop arbejder for, så kan du læse mere om det på deres egen hjemmeside.

Generelt beskriver The Body Shop sig selv som en virksomhed, der ønsker at være transparente omkring måde, hvorpå de driver virksomhed. Derfor er de også transparente omkring ingredienslisten og lignende, så du ved, hvad du køber.

The Body Shop har en Instagram-profil, som du kan tjekke ud lige her! Her bliver der jævnligt postet nyheder, opdateringer og en masse andet spændende indhold. 

Udover at være en gave til dig selv, så kan produkterne fra The Body Shop også være en rigtig god gaveidé til din veninde, mor, kæreste eller anden du holder af. Her kan du nemlig få lidt af det hele, og du kan altså vælge mellem produkter til ansigt, krop og hår. Mulighederne er næsten uendelige, idet man hos The Body Shop jævnligt udkommer med nye og  spændende produkter, dufte og make up. Her følger man tidens tendenser, og der vil uden tvivl være noget for enhver smag. Uanset om du er til produkter med mere nedtonede dufte eller produkter, hvor der er mere gang i duftene. Der er også taget hånd om jer, der ønsker at bruge veganske produkter. Disse findes nemlig også i The Body Shops sortiment. Hvis du er lidt i tvivl om, hvilke produkter der passer til dig eller den person, du ønsker at forkæle, så kan du med stor fordel besøge din nærmeste The Body Shop butik og få hjælp og rådgivning af en af medarbejderne i butikken. 

Hos The Body Shop kan du købe næsten alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til kosmetik og skønhedsprodukter. Butikkerne finder du overalt i hele verden, og selv hvis du ikke har en butik i nærheden, så kan du shoppe produkterne fra The Body Shop online. Kosmetikvirksomheden har skabt et univers, hvor de bruger mange af deres ressourcer på at gøre noget godt, så du kan købe nye produkter til din samling med god samvittighed. 
Adresse

Købmagergade 65
1150 København


Kontakt info

Telefon: 33 14 00 51


Åbningstider

Mandag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 11.00 - 15.00
Søndag: lukket


Website

The Body Shop - København's website