The Athlete's Foot - København


Hos The Athlete’s Foot finder du én masse, som falder i din stil, hvis du er vild med sport og stil. Her forhandles nemlig sneakers, modetøj og accessories med dedikation til sport og stil. Hvis dette er noget der falder i din personlige smag, så er The Athlete’s Foot helt sikkert det oplagte sted for dig at shoppe, næste gang du mangler noget nyt tøj eller et par lækre sneakers. The Athlete’s Foot i København finder du beliggende på adressen Reberbangade 3
København S.

Tjek The Athlete’s Foot ud på Instagram for at se, hvilke styles de forhandler og for at få inspiration til dit næste køb.

The Athlete’s Foot butikker finder du ikke kun beliggende i Danmark idet kæden er en international kæde, som åbnede for første gang i USA i år 1971. Dengang var The Athlete’s Foot den første specialforretningen indenfor sportsfodtøj. Senere blev butikken verdens første franchisekæde med mere end 200 nationale butikker i 1978, hvilket helt sikkert fortæller noget om deres hurtige og internationale success.

Deres success er voksende i Danmark også, hvor The Athele’s Foot i 2012 blev overtaget af INTERSPORT International Corp. De bestræber sig på at være verdens førende indenfor sportsfodtøj i hele verdenen og vil levere de bedste produkter og den bedste kundeservice til deres kunder verdenen over. I dag finder du The Athlete’s Foot beliggende i hele 24 lande på verdensplan.

Hos The Athlete’s Foot finder du mærker som Nike, Adidas, Puma, Fila og mange andre populære og anerkendte mærker. Her kan du uden tvivl finde dit næste nye par sko, hvis du står og mangler et par lækre sneaks som både er moderigtige og i god kvalitet.
Adresse

Reberbangade 3
2300 København S


Kontakt info

Telefon: 25 10 01 06
Email: amager@theathletesfoot.dk


Åbningstider

Tjek hjemmesiden for at finde de enkelte butikkers åbningstider.


Website

https://theathletesfoot.dk/