Taste it

Taste it


Er du vild med lækre sandwich til formidable priser? Så skal du helt klart besøge Taste It i Kolding! Taste It er en populær sandwich og salat bar, der har eksisteret siden 1991. Det er et take-away sted, der efterhånden er blevet landskendt for sine friske råvarer og frisksmurte sandwich. Lyder det fristende? Så læs med. Du finder desuden Taste It på Jernbanegade 32 i Kolding. Det er en god placering midt i centrum, så du nemt kan komme dertil.

Den populære sandwichbar lægger stor vægt på, at det, der bliver serveret, er af rigtig god kvalitet. Og det er noget, der tydeligt kan smages! Taste It bruger nemlig udelukkende friskeråvarer i den mad, de laver, og stiller desuden høje krav til deres leverandører. Du kan altså være sikker på, at du hos Taste It får en lækker bid mad, hvor gode ingredienser er i fokus. Hvis du står og skal holde et arrangement eller lignende, så kan Taste It også være behjælpelig. De har nemlig en cateringservice, der hjælper dig med at sørge for frisksmurte sandwich til enhver lejlighed.

Sortimentet i den lækre sandwichbar er stort. Når du bestiller din sandwich eller salat, kan du vælge mellem et væld af forskellige ingredienser, herunder bl.a. kalkun, kylling, roastbeef, æg og rejer eller laks. Dette er blot et udpluk af de varianter af sandwich, du kan bestille hos Taste It. Hvis du er vegetar, er der også mulighed for at prøve varianter, der imødekommer dine behov.
Når det kommer til salater, så kan du både blande selv, men også vælge den klassiske caesar salat. Mulighederne er mange hos Taste It, og de forsøger jævnligt at udvide deres sortiment for at glæde deres kunder.

Hvis du skulle gå hen og blive en smule lækkersulten, og det gerne må gå en smule hurtigt, så har vi en god nyhed til dig. Taste It har nemlig også et udvalg af lækre pizzastykker og smoothies, som du kan vælge mellem. Her er det lækre ingredienser som f.eks. acai, passionsfrugt og appelsinjuice, der får munden til at løbe i vand.

Taste It tilbyder dig altså lækker mad af god kvalitet til studievenlige priser. Bedre bliver det næsten ikke! Så hvis du befinder dig i Kolding, og har lyst til en frisksmurt sandwich eller lækker salat, kan vi varmt anbefale dig at prøve Taste It. Stedet har et stort udvalg af varieret fyld og brødtyper, og du vil bestemt ikke gå skuffet derfra.
Adresse

Jernbanegade 32
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 75 50 69 44‎
E-mail: taste.it@mail.dk


Åbningstider

Mandag - søndag: 10.30 - 20.20
Telefonen er åben fra kl. 09.00 til forudbestillinger


Website

Taste it's websiteTaste it