Support Køreskole

Support Køreskole


Tag dit kørekort på en af vestegnens mest seriøse køreskoler. Support Køreskole tilbyder en seriøs og professionel undervisning, hvor du som elev altid er i centrum. Kørelæren har mange års erfaring og dette er din garanti for et godt forløb.

Køreskolen har i dag to filialer i henholdsvis Glostrup og Frederikssund. Ligeledes udbyder Support Køreskole også undervisning på engelsk, således at du kan få undervisning uanset, hvilket sprog du føler dig mest hjemme i.  

Beståelsesprocenten hos Support Køreskole ligger på 90-95% hvilket er en af byens højeste! Hos Support Køreskole skal man bestå første gang!

Køreskolen har eksisteret i snart 10 år og er indrettet med de mest moderne læringsfaciliteter. Skolen administreres af Gitte Nielsen. Gitte er en tålmodig, empatisk kørelærer der ved, hvor vigtigt et godt forløb er.

Teoriundervisning foregår hver mandag og torsdag i Glostrup,og hver onsdag i Frederikssund , Kl. 17.00. Max. 12 elever ad gangen.

Ca. Hver anden uge øves der teoriprøver i klassen. Denne teoriprøve vil være lig med den du vil skulle bestå ved Politiet - smart ikke?

Da der er holdundervisning hver torsdag, kan man komme om mandagen og repetere det tidligere indlærte stof efter behov i Glostrup.

Du kan altså komme 1,2 eller 3 gange im ugen, alt efter behov, så du er helt sikker på at få det hele med.

Køreundervisningen foregår i en ny VW Passat 2,0 TDI.

Du kan som studerende få den obligatoriske lovpakke hos Support Køreskole til kun kr. 7.599.- Ring på 3172 4748 og få plads på det næste hold allerede nu!
Adresse

Østbrovej 15
2600 glostrup


Kontakt info

Telefon: 3172 4748
Mail: inf@support-koereskole.dk


Website

Support Køreskole's website


Support Køreskole