Sundhelhed

Sundhelhed


Mette, der arbejder hos Sundhelhed, er færdig uddannet som kropsterapeut hos Body-sds marts 2011 og underviser i yoga-muskel-led træning og meditation.

Mette er specialiseret i at hjælpe mennesker, til at komme af med afhængigheder som overspisning, rygning, alkohol, piller/medicin m.v. Hun har stor erfaring, som kan være med til at hjælpe dig på rette vej mod indre LYKKE hvor du selv sætter dagsordnen i dit eget liv. Mette går selv sundhedsvejen, og har derfor erfaring for hvad det kræver af dig at gå samme vej, og hvilke udfordringer du støder på.
Hos Mette genfinder du din indre kraft, ved at lære at du selv bestemmer i dit eget liv. Du får overskud til klart at se hvilken vej der er din. Dermed kan du opsætte mål og Mette vil hjælpe dig med redskaberne til at få det gjort.

Kropsmassage, Zoneterapi og Personlig træner. Er lægeeksamineret massør og zoneterapeut. Har mange års erfaring i faget.
Massage til velvære, afstressning og forebyggelse af bl.a. arbejdsrelaterede gener.

Ditte er specialiseret i sundhed, bevægelse og kropsbevidsthed. Få hjælp til at finde din egen indre Dronning/Konge – lyt til det din krop/dit indre fortæller dig. Få redskaber til at finde livsmodet og styrken til at gøre det, der skal til, for at du opnår tilfredshed og føler større lykke. Ditte kan hjælpe med at få sat ord på det ubevidste der ligger i kroppen. Bliv bevidst om dig selv, din styrke og kraft.
Adresse

Lindegade 39
6070 Christiansfeld


Kontakt info

Telefon: 51 84 71 21


E-mail: mette@sundhelhed.dk


Åbningstider

Meditation hver torsdag kl 16.30-17.30
Muskel-led træning (yoga) hver torsdag kl 17.45-19.45


Website

Sundhelhed's websiteSundhelhed
Sundhelhed