Sund Sult


Er du på farten, og mangler du inspiration til et madsted, hvorfra du hurtigt kan tage mad med? Så skal du helt sikkert kende til Sund Sult, der er beliggende på indre Nørrebro i København, nærmere på adressen Elmegade 8.

Er du en travl forretningsmand eller kvinde, eller er du blot på tur rundt omkring Nørrebro for at se de mange seværdigheder som f.eks. Dronning Louises Bro og Assistentens Kirkegård, og skal du have stillet sulten hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten af din mad? Så skal du helt sikkert tage et pitstop ved Sund Sult på indre Nørrebro.

Sund Sult i København serverer lækker mad med et smil på læben. Sund Sult er en sandwich- og salatbar, der stiller din sult på allerbedste måde. Sund Sult er nemlig et godt og langt sundere alternativ til de andre madsteder, der ligger i området. Så hvis du er på farten og har brug for at stille sulten med et godt og sundt måltid, så skal du tage forbi Sund Sult.

Menukortet består af sandwich, salat, smoothie og juice, og der er mange forskellige sandwiches og salater at vælge imellem, hvortil du kan stille tørsten med en lækker smoothie eller juice. Al maden bliver tilberedt med sans for kvalitet og med fokus på den gode smag, og Sund Sult stræber til enhver tid efter, at du som gæst får den bedste madoplevelse!

Blandt de mange sandwiches på menukortet finder du bl.a. den klassiske kylling-baconsandwich med karry. Er du mere til roastbeef med peberrod, krydret oksedelle, tunmousse eller måske røget laks med syltede løg, er der også en sandwich til netop din smag. Er du vegetar finder du en sandwich med en vegetar bøf toppet op med feta creme og paprikadressing. Når du besøger Sund Sult kan du altså være sikker på, at der er en sandwich der vil falde i lige netop din smag! Er du mere til salat, så er der mulighed for at sammensætte lige netop den slags salat, du kunne tænke dig på dagen. Du kan vælge mellem en lille eller stor salat, så der er både til de mindre og mere sultne dage.

Til at stille tørsten kan du vælge mellem de mange forskellige smoothies eller juices, der serveres på Sund Sult. Du kan f.eks. vælge en juice med appelsin, gulerod, æble og ingefær, eller måske er du mere til en juice med passionsfrugt, jordbær, citron, ingefær og æble? Har du mere lyst til en smoothie, kan du bl.a. vælge en med banan, dadel og cashewnødder eller måske en med mango, ananas og appelsin. Du finder selvfølgelig også den klassiske smoothie med hindbær, jordbær og banan på menukortet.

Du kan med fordel vælge en af de sammensatte menuer, f.eks. en valgfri lille salat og en juice eller smoothie, så sparer du nemlig lidt penge ift. hvis du køber din mad og drikke hver for sig. Når du besøger Sund Sult kan det med sikkerhed siges, at du går derfra med et lækkert måltid i hænderne, der med garanti vil stille din sult og tørst til en fair pris.

På deres Facebook får Sund Sult 4,1 ud af 5 stjerner, hvilket vidner om et sted, der absolut er værd at besøge. Meget mad for pengene, lækker og smagfuld mad samt kvalitet er blot få af de ting, som tidligere besøgende især fremhæver ved stedet. Det kan altså kun gå for langsomt med at komme forbi stedet. Du vil helt sikkert ikke fortryde dit valg, og det vil ikke være sidste gang, at du tager et smut forbi Sund Sult!
Adresse

Elmegade 8
2200 København


Kontakt info

Telefon: 35 37 70 25
Email: info@sundsult.dk


Åbningstider

Mandag - lørdag: 10.00 - 21.00
Søndag: 11-00 - 21.00


Website

https://sundsult.dk/