Summerbird - København


Har du en sød tand, eller mangler du en god idé til en værtindegave? Så kan det være, du skal besøge en Summerbird Chocolaterie. Summerbird i København har sin beliggenhed hele otte forskellige steder, blandt andet på Kronprinsengade 11 i København K. For at se de andre adresser på Sjælland, kan du finde en oversigt på Summerbirds egen hjemmeside.
Hos Summerbird har du mulighed for at købe usædvanlig god chokolade, økologiske mandler og nødder samt en række andre specialiteter. Summerbird er stedet for dig, der gerne vil forkæle, en du holder af (eller dig selv) lidt ekstra.

Summerbird har en lang og spændende historie. Faktisk går historien helt tilbage til 1986, hvor Summerbird blev grundlagt af Lene Grønlykke, Sven Grønlykke og deres søn Mikael. Summerbirds har fokus på økologi, den fantastiske smag og det seriøse håndværk, der kendetegner de velkendte små fyldte chokolader. Hos Summerbird er alt fra den fantastiske smag til det visuelle udtryk gennemført. Dette viser sig også gennem de forskellige kollektioner, som Summerbird lancerer. Her tilpasses kollektionerne bland andet de forskellige højtider på et år, heraf eksempelvis påsken. Hos Summerbird er det mange forskellige smagsvarianter, og der  vil være noget for næsten enhver smag. Dette uanset, om du er til klassiske smagsvarianter eller lidt mere eksotiske smage, når det kommer til chokolade. 

Der er ingen tvivl om, at du hos Summerbird får chokolade, der smager fantastisk. Pris og kvalitet går naturligvis hånd i hånd, men er du på udkig efter en lille værtindegave til en, du holder af, så er chokolade fra Summerbird et oplagt bud. Har du lyst til at forkæle dig selv efter en hård eksamensperiode? Så kan lidt chokolade fra Summerbird også i denne situation være oplagt at forkæle sig selv lidt med.

Hvis du endnu ikke har smagt på den lækre chokolade fra Summerbird, så kan vi varmt anbefale dig at gøre dette. Der er stor sandsynlighed for, at du bestemt ikke blive skuffet. Summerbirds produkter emmer nemlig af høj kvalitet, og dette kan smages. Ikke nok med, at Summerbirds chokolade er af høj kvalitet, så går Summerbird også utrolig meget op i, at chokoladen produceres på en ansvarlig måde, hvorfor fokus på bæredygtighed hos Summerbird også er i højsædet. Er du interesseret i at vide mere om, hvordan Summerbird gennem deres produktion forsøger at skabe miljøforbedringer, så kan du læse meget mere om dette på deres egen hjemmeside.

På bl.a. Summerbirds egen hjemmeside kan du skabe dig et overblik over det spændende sortiment, men kan du alligevel ikke helt få nok af Summerbird? Det forstår vi godt, og du kan derfor hurtigt fange Summerbird på deres andre sociale medier. Her kan du eksempelvis følge med i spændende nyheder og lancering af nye kollektioner. Du finder både Summerbird på Facebook og via deres profil på Instagram. Via Summerbirds hjemmeside, Facebook og Instagram kan du lade dig friste af de mange spændende muligheder i sortimentet, og hvem ved? Måske du her finder din nye yndlingschokolade. 

Som studerende er man altid i at finde noget gratis og billigt, og dette har du mulighed for hos Summerbird. De har nemlig deres Summerbird-Klub som er et gratis medlemskab, hvor de jævnligt byder på gratis smagninger af nye produkter og meget mere.

Hvis du er på udkig efter en sød værtindegave eller blot har lyst til at forkæle dig selv med chokolade af høj kvalitet, så kan vi varmt anbefale dig at besøge Summerbird. Summerbird har 14 butikker fordelt i bl.a. Danmark, hvoraf 8 af butikkerne er placeret i København. Summerbird forhandles desuden også ved en lang række specialforhandlere rundt omkring i hele landet, hvorfor du har rig mulighed for at smage på den lækre chokolade, næsten uanset hvor du befinder dig. Her får du virkelig kvalitetschokolade til en fornuftig pris. 

Hvis det skulle hænde, at du ikke har en Chocolaterie eller specialvarebutik i nærheden, der forhandler Summerbird, så fortvivl ej. Du kan nemlig også shoppe på Summerbirds egen webshop og få leveret de lækre varer direkte hjem til dig. Bedre bliver det næsten ikke. Summerbird leverer din chokolade inden for 1-2 hverdage, så du skal ikke vente længe, før du har din bestilling i hænderne.
Adresse

Kronprinsengade 11
1114 København K


Kontakt info

Telefon: 33 93 80 40 eller 40 17 50 75
E-mail: kronprinsensgade@summerbird.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 11.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
Søndag: lukket


Website

Summerbird - København's website