Sui Ava


Smukke, farverige hårklemmer og andre accessories finder du hos Sui Ava. Smykkeforretningen har bl.a. sin beliggenhed på Kompagnistræde 17 i hjertet København. Butikken er nem at finde, og på gåben er der ikke langt til f.eks. Københavns Hovedbanegård. Derudover forhandles de flotte accessories rundt omkring i hele landet, hvorfor du nemt kan få lov til at tage et kig på sortimentet, uanset hvor i landet du er. Du kan også købe de populære hårklemmer fra Sui Ava via smykkeforretningens egen hjemmeside.

Hvilken kvinde er ikke vild med farverige accessories til overkommelige priser? Det er netop det, som Sui Ava kan tilbyde deres glade og tilfredse kunder. I gadebilledet er det tydeligt, at de moderigtige smykker har fundet vejen til manges hjerter, og det forstår vi godt. En lille, men farverig hårklemme kan være med til at forvandle et look.

Selvom Sui Ava er blevet kendt for sit farverige udtryk, skal der ikke herske nogen tvivl om, at de fleste kan finde et smykke fra Sui Ava, der passer til deres personlige stil. Smykkeforretningen tilbyder deres kunder alt fra simple ørestikker til de vilde perletasker, men det er naturligvis deres hårpynt, som har vakt stor opmærksomhed. Hårbøjler og hårklemmer finder du i et utal af farver. De er både smukke, men har også en praktisk funktion. Ethvert hårlook vil få et helt nyt udtryk ved tilføjelsen af en fin hårklemme, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan sammensætte de forskellige accessories. De er nemme at have med på farten, og kan hurtigt redde en ellers dårlig hårdag.

Smykker og accessories fra Sui Ava kan du få til meget overkommelige priser, hvorfor det er et ideelt sted at shoppe, når man er studerende. Derudover er smykkerne en hyggelig gaveidé til kvinden, der er vild med farverige detaljer og feminine smykker. Sui Ava forhandles rundt omkring i hele landet, og du kan efterhånden også finde de karakteristiske hårklemmer i udlandet.

Trænger du til at pifte dine outfits op med nogle nye smykker eller andre accessories? Så kan vi varmt anbefale dig at besøge Sui Ava på Kompagnistræde 17, hvis du alligevel befinder dig i i København. Hvis ikke, kan du nemt tjekke deres hjemmeside ud for at finde ud af, hvor der findes en forhandler i nærheden af, hvor du bor.
Adresse

Kompagnistræde 17, 1208 København K (se hjemmeside for alle forhandlere)


Kontakt info

Telefon: 44 44 44 98
E-mail: suiava@suiava.com


Åbningstider

Mandag – fredag: 11.00 – 18.00
Lørdag: 11.00 – 16.00
Søndag: Lukket


Website

Sui Ava's website