Subway - Kolding


Du har helt sikker set det ikoniske grønne skilt med hvid og gul skrift på et tidspunkt i dit liv. Nemlig skiltet for Subway, som ligger på Skovvangen 42, der er adressen for Kolding Storcenter. Subway-restauranterne kom til Danmark i 90’erne, og siden da har de fundet vej ind i danskernes hjerter med deres gode sandwiches, hvor man kan vælge mellem alt, hjertet begærer. 

Subway er beliggende i Kolding Storcenter, hvor der er uendelige shoppingmuligheder. Når man har brændt alle sine penge af på tøj og sko, er det oplagt at tage på Subway for at få et billigt måltid, som ovenikøbet mætter godt. Desuden ligger Subway ikke langt fra uddannelsessteder som nogle af gymnasierne og UC Syd. Så har man lige en pause, er det dejligt nemt at smutte forbi og købe en sandwich.    

Da Subway først slog dørene op i Danmark, flokkedes danskerne til for at få en hurtig frokost. Kendetegnet var deres signatursandwiches, som kunne fås i både små og store størrelser. Vi kender alle det, når man skal købe en sandwich, men der lige er én ingrediens, man ikke bryder sig om. Det er ikke tilfældet hos Subway.

Her kan du nemlig skræddersy din egen sandwich. Du kan vælge mellem en masse grøntsager, forskelligt kød eller uden kød, hvis du er vegetar. Derudover kan du vælge lige præcis det brød, du vil have, hvilken dressing og om der skal være fyld i.

De har også spændende varianter som Steak & Cheese og Nacho Chicken, hvis man vil prøve noget nyt. Selvom det er sandwiches, der fylder mest på menuen, har de også salater og wraps. Du kan f.eks. få en lækker chicken fajita wrap, der er krydret perfekt, og som lige kan hjælpe dig med at vågne lidt til næste undervisningstime. 

Skal du have et hurtigt og nemt måltid, er det med at tage forbi Subway. Der er sandwiches, så langt øjet rækker, og det passer ganske fint ind i en studerendes økonomi, når man er SU.   
Adresse

Skovvangen 42
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 88 34 19 50


Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 17.00


Website

https://restaurants.subway.com/da/danmark/kolding/skovvangen-42