Stylist von Buchwald

Stylist von Buchwald


Er din hipsterfrisure ved at være outdated? Eller trænger din mohawk til et løft? Måske kunne du tænke dig en helt ny hårfarve til at udstråle overskud og kant?

Hvis du godt kan lide Kat von D’s rå og farvestrålende hårstil, eller spændende nye stilarter indenfor goth og metal, så er Stylist von Buchwald lige et hår bedre end alle andre til, at skære den rette frisure til dig. Med inspiration fra den tidligere salon, har Stylist von Buchwald beholdt forbindelsen til de dybe rødder i punkmiljøet i det indre København. Derfor får du også en anderledes frisure end alle andre i byen. En frisure der passer lige til dig, som elsker at skille dig ud fra mængden. Selve salonen skiller sig også ud fra mængden. Den rå idyl går igen i den høje musik og de ”friske” magasiner der ligger i venteværelset. Det første du kommer til at tænke på, er sex, drugs and rock’n’roll.

Du kan booke tid til en lækker behandling - online lige her!

Når det bliver din tur, er det hele ventetiden værd. Du bliver tilbudt en kold øl eller et glas vin, samt snacks, hos Stylist von Buchwald skal det være en oplevelse, og ikke bare en almindelig tur til frisøren. Mens du nyder din øl og bliver stylet, har det charmerende personale altid en historie at fortælle, og nye ideer til dit hår. Du får ikke bare en fed frisure eller farve, men også en gennemført vejledning i at style det, så du kan beholde salonkvaliteten længe.

Til tider er der særlige events for kunderne. Det kan for eksempel være et af de specielle herrearrangementer med barberinger, whiskysmagning og cubanske cigarer.

Til kvinderne kan der nu tilbydes super lækre behandlinger fra en uddannet øjenvippeteknikker, som har mere end 5 års erfaring. Skal dit look have et ekstra pift kan du booke tid på telefon 61 66 96 48 eller du kan læse mere her

En oplevelse udover det sædvanlige - Book her

Kunderne hos Stylist von Buchwald er ellevilde, læs et udpluk af de mange og flotte anmeldelser fra deres Facebook-side:

”Jeg har i dag haft den store fornøjelse at være kunde hos Von Buchwald. :) Jeg har aldrig før oplevet en så god service hos en frisør. Christian er et yders dejligt menneske at være i selskab med når man nu sidder i stolen i et par timer. Men først og fremmest skal han have stor ros for sit håndarbejde. Jeg er en meget meget tilfreds kunde, der følte sig sikker og tryg i Christians hænder, mens han ramte plet ang. mine ønsker og forventninger. Tusinde gange tak. :) Vi ses igen.”

”Københavns nye store navn!!!
Top professionel og en ekstrem god kundepleje, magen til god service og så behagelige rammer skal man lede længe efter.”

Stylist von Buchwald er ikke en salon man løber ind i hver dag, kreativiteten og servicen driver nærmest ned af væggene i den gennemførte og utrolig flotte salon. Vi har hos Studenterguiden.dk kun kunnet finde ualmindeligt flotte anmeldelser, Stylist von Buchwald vælter sig nærmest i glade kunder, der roser salonen til skyerne. Skal du virkelig forkæles, og prøve noget helt andet end den almindelig frisøroplevelse, så skal du ind forbi Stylist von Buchwald.

Personalet hos Stylist von Buchwald står alle klar til at hjælpe dig - book din tid med det samme!

 
Adresse

Studiestræde 18
1455 København K


Kontakt info

Telefon: 33 12 22 92
E-mail: cph@vonbuchwald.com


Åbningstider

Mandag - fredag: 11.00 - 19.00
Lørdag: 09.00 - 16.00
Søndag: Lukket


Website

Von BuchwaldStylist von Buchwald
Stylist von Buchwald
Stylist von Buchwald
Stylist von Buchwald