Studenterhuset - København

Studenterhuset - København


Hos Studenterhuset kan du møde andre studerende til forskellige arrangementer og få billige øl. Studenterhuset finder du både i København, Aarhus, Odense og Aalborg, hvor du og dine studiekammerater kan mødes enten og lave jeres skolearbejde eller til en billig øl. Du finder Studenterhuset i Danmarks hovedstad beliggende ved Nørreport i indre by på adressen Købmagergade 52.

Men det er dog ikke kun øl du kan få billigt - også kaffe og te kan bestilles og så kan du læse aviser, spille pool, skak eller backgammon. Der er i løbet af ugen forskelligt musik. Derudover er det muligt at købe nogle mindre måltider hos Studenterhuset, som består af blandt andet sandwiches, crossainter og andet småt, som du kan stille den værste sult med. Derudover er der løbende arrangementer - f.eks. danseaftener m.v., hvilket egner sig til studerende. Her kan du enten hive dine kammerater med under armen til en underholdende aften, eller møde op alene for at få nogle nye bekendtskaber.

Her skabes der koncenter, debatter, events og aktiviteter, som i høj grad henvender sig til studerende, men som ikke kun er begrænset til studerende. Det er nemlig for hele byen og Studenterhuset er et sted, hvor alle er velkomne, også selvom man ikke har et studiekort.

Hvis du eksempelvis er studerende ved Københavns universitet, andre universiteter eller måske på gymnasiet, kan du nemt mødes med vennerne her på Studenterhuset, hvor I kan sidde og lave jeres gruppearbejde.

Studenterhus Aarhus afholder foredrag, sociale arrangementer, virksomhedsmesser, koncerter, events, fester og mange andre sjove tiltag. Studenterhuset er ikke kun til at studere i eller tage til foredrag med, det er også et fedt sted at mødes med andre studerende, og en øl hjælper jo altid på at blive mere social, så hvorfor ikke tage et smut i Studenterbaren? Den er meget populær i blandt studerende, og her kan du mødes med dine venner over en øl (læs: mange øl) og holde et frirum fra studiet. Så tag dine medstuderende under armen eller kom alene og læg din vej forbi studenterbaren. Her får I helt sikkert en fantastisk aften, og det er helt sikkert et sted I kommer igen, hvad end det er for at studere eller besøge Studenterbaren igen.

Studenterhusets egen beskrivelse

Studenterhuset er et af Københavns livligste café-/spillesteder og det mest levende kulturelle og faglige omdrejningspunkt for studentermiljøet i Københavnsområdet. I hverdagene kan du slå dig ned i caféen og nyde billig kaffe, mad, kage og øl – og måske tage et slag bordfodbold med vennerne. Fredag og lørdag er der livemusik og DJ’s af forskellig art. På 1. og 2. sal er der i dagtimerne rig mulighed for at benytte husets mange, hyggelige og rolige lokaler og møderum. Du kan bruge dem som læserum og grupperum og få dig en god hverdag med alt, hvad der der til hører – inkl. frit trådløst internet! I aftentimerne kan du låne lokaler til debatter, kurser og happenings. Har du en aktivitetsgruppe, som mangler et sted at være, så sig endelig til. Skulle der være noget, du kunne tænke dig at lave, som ikke findes på disse sider, er du mere end velkommen til at kontakte os. Hvad du finder på er helt op til dig. Huset har plads til alle, så kontakt os endelig!

Studenterhuset danner altså rammerne for lidt af hvert. Hvad end du har brug for at fordybe dig i dine lektier, søger et sted for dit næste studiemøde, et sted hvor du kan mødes til et par øl med vennerne eller måske et sted, hvor du kan danse hele natten. Der er derfor rig mulighed for at besøge Studenterhuset som studerende, uanset hvad anledningen er.


Studenterrabatter

KU studerende kan få øl for kun 24,-
Adresse

Købmagergade 52
1150 København K.


Kontakt info

Telefon: 35 32 38 61
E-mail: aktivitet@studenterhuset.com


Åbningstider

Mandag - onsdag: 09.00 - 00.00
Torsdag: 09.00 - 01.00
Fredag: 09.00 - 03.00
Lørdag: 10.00 - 02.00
Søndag: 10.00 - 22.00


Website

Deres WebsiteStudenterhuset - København
Studenterhuset - København
Studenterhuset - København
Studenterhuset - København