Stjernqvist Trafikskole


Stjernqvist Trafikskole er en køreskole med over 50 års erfaring i at lære folk at kørebil. Trafikskolen blev grundlagt i 1957 og tilbyder i dag kørekort til alle kategorier af køretøjer.

Med Stjernqvist Trafikskole tilbydes du en fleksibel undervisning baseret på høj kvalitet, engagement og motiverede kørelærere.

Teoriundervisningen er en kombination mellem IT-undervisning og holdundervisning - du får derfor både en top moderne IT-undervisning, der sætter dig overfor problematikker som du kan møde i trafikken, samtidig med du får en holdundervisning, hvor du kan stille alle de spørgsmål du tumler med omkring bilkørsel og trafikregler.

Trafikskolen har været i samme familie siden starten. Det betyder at trafikskolen har mere end 50 års erfaring i at tilbyde kørekort og uddanne kørelærere - en erfaring som kommer dig til gode, hvis du vælger at tage dit kørekort hos Stjernqvist. 

Stjernqvist Trafikskole udvikler sig hele tiden - for eksempel har de i løbet af de seneste år udvidet med AMU kurser til taxa, bus og lastbil på Frederiksberg og i Nordsjælland. 

Trafikskolen er medlem af Danske Kørelæreres Landsforbund hvor Michael Stjernqvist sidder i bestyrelsen som næstformand.
Adresse

Finsensvej 45
2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 38 88 00 46
E-mail: info@stjernqvist.dk


Website

Stjernqvist Trafikskole's website