StepUp Media ApS

StepUp Media ApS


Stepup Media er en virksomhed, som har et stort kendskab og viden inden for online markedsføring. De hjælper kort og godt din og andre virksomheder med at være mere synlige på nettet, for eksempel igennem Google, Facebook, LinkedIn med mere. Dette hjælper til at din virksomhed lettere bliver fundet af potentielle kunder på enten produktet, ydelsen, firmanavnet, specialer eller andet du ønsker at skille dig ud med.
Deres kerneprodukt er søgemaskineoptimering, som også forkortes SEO. I de sidste 10 år har Stepup Media samlet erfaring indenfor organisk markedsføring på Google. Dette er din sikkerhed som virksomhed for, at du enten får en god start på nettet, eller fortsat, hvis du har afprøvet SEO før, kan være i sikre hænder hos Stepup Media.

Hos Stepup Media er deres målsætning at kunden er i centrum og derfor er der altid fokus på dig og din virksomhed. Stepup Media sikrer sig at de tekster, søgeord med mere der bliver brugt til at fremhæve din virksomhed på Google, stemmer 100% overens med det budskab du selv vil have frem i din virksomhed. På den måde rammer det lige ned i det kundesegment på nettet, hvor det har den største effekt.

Inden hver påbegyndt opgave, om enten det så er SEO, Adwords eller anden form for opgave, så afholdes et personligt møde med dig som kunde, for at sikre at budskabet og målgruppen er inden for de rammer du ønsker. Du er hele tiden med på sidelinjen igennem hele samarbejdet.

Hvis du har behov for at få optimeret din hjemmeside så den også bliver nemmere at finde på nettet, så har Stepup Media også evnerne til dette. Hvis ikke du har en hjemmeside i forvejen, så giver Stepup Media råd og vejledning til hvordan du bedst muligt sætter siden op så den er tilpasset og søgeordsoptimering.

Kunne du tænke dig at vide mere om SEO og hvad det kan gøre for dig og din forretning, så kontakt Stepup Media for at høre nærmere.
Adresse

Centervej 2 A
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 71747468
E-mail: info@stepupmedia.dk


Åbningstider

Mandag - Fredag 8:00 til 16:00


Website

StepUp Media ApS's websiteStepUp Media ApS
StepUp Media ApS