Stefanos Pizza


På jagt efter et sted på Nørrebro eller Østerbro, der laver god pizza? Så kan det være, at Stefanos Pizza i København bliver dit nye stamsted. Du finder Stefanos Pizza på Stefansgade 33 og Ourøgade 38. Generelt har Stefanos Pizza et ry for at lave en rigtig god pizza, så det er helt sikkert et sted i København, der er værd at prøve.

Hos Stefanos Pizza kan du vælge mellem et stort udvalg af pizza, pastaretter, sandwiches og burgere. Priserne er fornuftige taget kvaliteten i betragtning, og du får hos Stefanos Pizza en god portion mad for dine penge. Stefanos Pizza har specialiseret sig i klassiske italienske pizzaer og benytter friske råvarer og kødvarer af høj kvalitet. Bunden er er tilpas størrelse og altid sprødt bagt. Du kan selv bestemme fyldet eller vælge en af de mange varianter, som Stefanos Pizza tilbyder. Du kan se hele menukortet på pizzastedets egen hjemmeside. 

Hvis du er interesseret i at få et større indblik i, hvad du kan forvente at få hos Stefanos Pizza, kan du under deres lokation på Instagram se, hvad andre glade gæster gennem tiden har bestilt. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at de lækre pizzaer også er meget “insta-venlige”.

Når du bestiller din pizza eller andet take-away med fra Stefanos Pizza, så er ventetiden kort. Du bestiller nemt og hurtigt din mad via pizzariets egen hjemmeside. Du kan også ringe ind til Stefanos Pizza for at lave din bestilling. Hvis du har lidt ekstra tid mellem hænderne, kan du også nyde din mad i lokalerne. Indretningen og stemningen hos Stefanos Pizza skaber nemlig nogle dejlige rammer for at nyde et godt måltid mad i selskab med dine studievenner. Desuden er der her også en god service, som lige er med til at give oplevelsen prikken over i’et.
Adresse

Stefansgade 33
2200 København N
Ourøgade 38
2100 København


Kontakt info

Telefon, Stefansgade: 35 82 61 64
Telefon, Ourøgade: 31 53 77 80
E-mail: stefanos@live.dk


Åbningstider

Stefansgade
Alle dage: 11.00 - 22.00

Ourøgade
Alle dage: 14.00 - 22.00


Website

Stefanos Pizza's website