Stefanos Pita Guys


På Jagtvej 137 på dejlige Nørrebro i vores skønne hovedstad finder du Stefanos Pita Guys. Her kan du bestille lækre pitabrød, der med sikkerhed får munden til at løbe i vand. Et godt pitabrød er oplagt som en god og mættende frokost, når det skal gå lidt hurtigt, og du ikke selv har lyst til at bruge alt for lang tid ude i dit køkken. Stefanos Pita Guys i København er derfor et sted for dig, der har lyst til en lækker og god nærende frokost.

Pitabrød behøver slet ikke være kedeligt, og det er det bestemt heller ikke hos Stefanos Pita Guys. Her er der virkelig kælet for detaljerne ved tilberedelsen af pitabrødet. Du kan vælge mellem en række forskellige slags pitabrød, og hvis du mangler lidt inspiration til din bestilling, kan du følge med på caféens side på Facebook. Her vil også du løbende kunne blive opdateret omkring spændende nyt fra caféen. Hvis du er lidt ekstra sulten, kan du supplere din bestilling med nogle lækre og sprøde fritter som sideorder. Det søde personale i caféen vil stå klar til at tage imod din ordre.

Hvis du er på udkig efter et sted i København, der laver lækre pitabrød, til overkommelige priser, så kan det være, du skal besøge Stefanos Pita Guys på Jagtvej 137 i København. Her får du god service og lækker mad. Hvad mere kan man ønske sig? Er du vild med konceptet i caféen, kan du med stor fordel også besøge de andre steder, som indehaverne ejer. Nemlig Stefanos Pizza, Stefanos Vinbar samt Stefanos Mad & Kaffe. Fælles for alle stederne er, at det du får serveret er anrettet på en rigtig pæn måde. Der er kælet for detaljen, og hos disse steder får du mad og drikke, der for os går under kategorien “Insta-venligt”.
Adresse

Jagtvej 137
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 21 34 70 88


Åbningstider

Alle dage: 11.00 - 21.00 (fredag og lørdag til 22.00, søndag til 20.00)


Website

Stefanos Pita Guys's website