Stefanos Mad & Kaffe


Er du på jagt efter et lækkert spisested i hovedstaden, hvor du kan nyde en god brunch? Så har vi et godt bud til dig her. Du kan nemlig vælge at besøge Stefanos Mad & Kaffe i København. Her er der lækker mad, der er utrolig “insta-venligt”, og så er der rimelige priser i caféen, hvor vi vil vurdere, at de fleste kan være med. Helt konkret finder du caféen på Husumgade 50 på Nørrebro.

Når du besøger Stefanos Mad & Kaffe, vil du blive mødt af et venligt personale, der står klar til at give dig en god caféoplevelse. Lokalerne er rummelige og pænt indrettet, hvorfor de skaber nogle gode rammer for et cafébesøg i selskab med dine studiekammerater. Når vejret er godt, kan du med stor fordel sætte dig udenfor og nyde din mad. På denne måde kan du virkelig også nyde Københavns pulserende byliv samtidig med, at du nyder en god portion mad og får tanket batterierne op.

Når det kommer til udvalget af mad, så kan du først og fremmest spise rigtig god brunch hos Stefanos Mad & Kaffe. Brunch kan du bestille fra klokken 09.00. Du kan også vælge mellem et udvalg af forskellige sandwiches, smørrebrød, salater, kager og et stort udvalg af andre drikkevarer. Er du i tvivl om, hvad du du skal bestille? Så kan vi varmt anbefale dig at følge med på caféens Instagram. Her bliver der løbende opdateret med smukke billeder af den lækre mad, der med garanti får munden til at løbe i vand. Har du en profil på Instagram, der trænger til at blive opdateret? Så er Stefanos Mad & Kaffe, hvor du helt sikkert kan få taget et par virkelig flotte billeder. Her smager maden ikke kun godt, men ser også godt ud. 

Følg Stefanos Mad & Kaffe på Instagram for at se flere billeder af det hyggelige spisested og den lækre mad. 

Leder du efter en hyggelig café på Nørrebro med utrolig Insta-venligt mad, der smager dejligt? Så skal du en tur forbi Stefanos Mad & Kaffe på Husumgade 50. Indehaverne af stedet ejer også Stefanos Pita Guys, Stefanos Vinbar og Stefanos Pizza, der ligger fordelt i København. Hvis du skulle være vild med konceptet i deres hyggelige café, kan det sagtens være, de andre steder også vil falde i din smag.
Adresse

Husumgade 50
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 31 50 98 86


Åbningstider

Alle dage: 08.00 - 18.00 (fredag og lørdag holdes der åbent til 20.00)


Website

Stefanos Mad & Kaffe's website