Starbucks - København


De fleste har hørt om, eller endda selv prøvet at besøge en Starbucks kaffebar - enten herhjemme eller i udlandet. Dette med god grund, fordi Starbucks netop er den største kæde af kaffebarer i verden. Kaffen med det ikoniske logo i den klassiske “Starbucks kop” er altså i dag næsten ikke til at komme udenom. I Danmark har vi efterhånden også Starbucks forskellige steder, og her er København selvfølgelig ingen undtagelse. Starbucks i København har bl.a. beliggenhed i hjertet af byen, nemlig på Frederiksborggade 15. Blot få skridt fra Nørreport station.

Når du besøger en Starbucks, er der ingen tvivl om, at du her får stillet din tørst med maner. Her er der noget for enhver smag, når det kommer til kaffe. Mulighederne er næsten uendelige, og menukortet er altså spækfyldt med kaffe i spændende varianter. Derudover bestræber Starbucks sig på hele tiden at tilføje nye og spændende ting til menukortet. Om du er til varm kaffe, iskaffe eller deres ikoniske frappuccinos med flødeskum på toppen, så er der bestemt noget for enhver smag. Hvis du ikke er så vild med kaffe, så har Starbucks naturligvis også en masse andet at byde på. Du kan bl.a få en lækker ice tea eller chai latte! Hvis du er lidt sulten, kan du også bestille en lækker bagel, et stykke kage eller måske en god portion wraps til din drikkevare. Der vil med stor sandsynlighed være noget i kaffebaren, der falder i din smag.

Alt i alt kan vi varmt anbefale dig at besøge Starbucks. Hos Starbucks kan du få alt fra iskaffe, almindelig sort kaffe til spændende sæsonbestemte drikkevarer. Her er der altid god stemning og god kaffe i skønne omgivelser. Starbucks er oplagt til en kaffe to go eller et pitstop under shoppingturen med veninderne. Du kan supplere din kop kaffe med en et lækkert stykke kage eller lignende. Den lækre kaffe kan du også købe med hjem, så der er uden tvivl mulighed for at få stillet din tørst med en god kop kaffe, selvom du måtte sidde under en døgneksamen.
Adresse

Frederiksborggade 15
1360 København K


Kontakt info

Starbucks tilbyder 10% i studierabat!


Åbningstider

Mandag - fredag: 06.30 - 21.00
Lørdag: 08.00 - 20.00
Søndag: 10.00 - 19.00


Website

Starbucks - København's website