Spraytana


Spraytana der har lager i både i Kolding og Sorø, er en internet baseret spray tan butik, der bygger på erfaring fra egne spraytan saloner. Vi leverer til både spray tan saloner og private, ligesom vi ofte rådgiver mht. valg af udstyr og væske.

Tanning-væsken fra Spraytana er 100% parabenefri og fås i 4 forskellige farver. Udover dihydroxyacetone som er det aktive stof i de fleste selvbrunere, indeholder vores væske en hel del plejende ingredienser. Derudover er der tilsat en bronzer, der giver en rigtig flot kulør lige så snart, du bliver sprayet.

Hos Spraytana er vi godkendt forhandler af verdens mest solgte spraytan udstyr MaxiMist, som vi sælger til saloner. Udover mange forskellige produkter kan du i vores internet shop finde gode råd om både tanning, udstyr og maskiner.

Du kan med spray tanning blive utrolig flot brun uden at skulle udsætte din hud for solariets farlige UV-stråler. På kun ti minutter får du en utrolig flot og meget naturlig farve med væsken fra Spraytana. Hvis du forbereder din hud optimalt, kan den flotte brune kulør holde i op til 10 dage.

Sammen med Spraytan-Kolding tilbyder Spraytana også spraytan kurser. På et sådan kursus gennemgår vi både det teoretiske i forbindelse med behandlingerne, ligesom du lærer at spraye på nogle medbragte modeller. Det kan være din genvej til rutinen fra mere end 5.000 behandlinger.

Du kan se billeder samt finde oplysninger om priser, maskine, væsker, kabiner og meget mere på Spraytana.dk
Adresse

Nødbrøndsvej 22
4180 Sorø


Kontakt info

Telefon: 22 25 01 00


E-mail: info@spraytana.dk


Åbningstider

Vi er på telefonen på hverdage mellem kl. 10 - 16.


Website

Spraytana's website