Sportmaster - København


Er du vild med sport og træning og alt det lækre udstyr, der følger med dette? Så er Sportmaster netop butikken, som du skal besøge! Her finder du nemlig alt til træning, hvad end du leder efter nogle nye løbesko, noget nyt træningstøj eller måske du mangler noget til din hjemmetræning. Sportmaster finder du rundt omkring i hele landet. Sportmaster i København finder du beliggende på adressen Frederikberggade 38.

Er du hele tiden på farten og trænger du til nogle gode sko? Hvad end det er fordi du er rutineret løber, hyppig træner eller blot søger nogle gode kondisko, du kan gå i til daglig, så kan sportmaster hjælpe dig med at finde de helt rigtige sko til dig. Om du er typen der går til håndbold, fodbold, fitness, yoga, svømning eller noget helt andet, så findes der udstyr til dig i deres store udvalg af sportstøj, sportssko og sportsudstyr. 

Sportmaster samarbejder med lokalsamfundet, hvilket har en stor betydning for Sportmaster. På denne måde tager de altså del i lokalsamfundet rundt omkring i landet.

Hos Sportmaster kan du altid komme ind og få gode råd og kompetent vejledning, når du står og mangler noget udstyr til sport. I denne kæde sætter de nemlig kundens behov i fokus, og det er en æresag for dem at give kunderne en vejledning, som gør, at du bliver tilfreds med deres køb.

Sortimentet hos Sportmaster er stort, og du kan derfor altid finde produkter og forskellige mærker, som falder i din smag. Hvad end du er vild med Nike, Adidas, Hummel Peak Performance, The North Face eller et helt andet mærke, så har de noget til dig og din specifikke stil her. Derudover sørger de altid for at forbedre og videreudvikle deres sortiment, så der altid er nye produkter, når du besøger din lokale Sportmaster.
Adresse

Frederiksberggade 38
1459 København K


Kontakt info

Telefon: 53 74 85 86
Email: frederiksberggade@sportmaster.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 18.00
Søndag: 10.00 - 17.00


Website

https://sportmaster.dk/