Sport24 - København


Søger du et sted hvor du kan købe sportstøj til hele familien? Så er Sport24 helt sikkert stedet for jer! Har finder du det nyeste mode indenfor sport og funktionelt sportsbeklædning og sportssko. Hvis dette lyder som noget for dig, så læs videre i artiklen her for at blive meget klogere på Sport24. Butikskæden har butikker fordelt over hele landet samt en webshop, hvor du også kan shoppe deres store sortiment. Sport24 i København er placeret på adressen Kalvebod Brygge 59 på Fisketorvet.

Sport24 åbnede 1. januar 2012, hvor 15 tidligere sportsbutikker gik sammen og blev til Sport24. Dette var blandt andet Intersport, Sport Outlets og Sport Direct. Derfor har Sport24 et kæmpe sortiment og du er sikker på at finde noget, der falder i din stil, når du handler hos Sport24.

Butikskæden er danskejet og har hovedkontor beliggende i Silkeborg. I alt har butikskæden mere end 1000 medarbejdere som over hele landet sørger for, at du får en god oplevelse, når du besøger deres butikker. På denne måde kan du få en kompetent vejledning og en god oplevelse, når du træder ind i deres butikker.

Hos Sport24 hylder de glæden ved at bevæge sig, idet de mener, at sport skal være sjovt og bringe glæde hos folk. Derfor er deres motto også “dyrk glæden”. Her står de klar for at hjælpe dig med at dyrke glæden, hvad end dine ambitioner er som en rutineret sportsudøver eller du blot ønsker at dyrke lidt motion engang imellem i en ellers travl hverdag. Her står det venlige personale klar til at hjælpe dig med at finde netop det udstyr, der passer til dig.

Sport24 er til dig, som ønsker at købe nyt sportsudstyr til gode priser og som ikke ønsker at gå på kompromis med prisen. Tjek én af de mange butikker ud eller besøg deres webshop, hvor du kan blive meget klogere på, hvad Sport24 forhandler.
Adresse

Kalvebod Brygge 59
1560 København


Kontakt info

Telefon: 30 21 34 40


Åbningstider

Tjek de enkelte butikkers åbningstider her.


Website

www.sport24.dk