SpiseBar nr. 20


Elsker du at besøge en god café med rigtig caféstemning og god mad? Så er du heldig, for der findes mange gode cafeer i København, og en af disse er SpiseBar nr. 20. Som caféelsker må du helt sikkert ikke snyde dig selv for at tage en tur forbi SpiseBar nr. 20 på adressen Rantzausgade 20.

Du kan besøge SpiseBar nr. 20 i København, uanset om du er ude efter et morgen-, frokost- eller aftensmåltid. Stedet er oplagt at besøge med både venner, familie eller kollegaer, og den uformelle stemning danner rammerne for nogle hyggelige timer på en af de hyggeligste caféer i København.

På Spise Bar nr 20 i København N er du sikret mad af høj kvalitet. Retterne er lavet med gode, friske råvarer, der er tilpasset sæsonens udvalg, og der er mange forskellige at vælge mellem!

Menukortet består af en morgenmads-, frokost- og aftenmenu, hvor du finder et hav af lækre retter. På spisetavlen finder du mad, der er karakteriseret ved, at det franske landkøkken møder det nordiske og med et veltillavet twist. Desuden findes der hver uge en ny ugeret, så du har altså altid en god undskyldning for at komme igen og igen. Der er således mange spændende retter at vælge imellem, og der vil helt sikkert være en ret, der falder i lige netop din smag.

Til din mad kan du nyde godt af de mange forskellige drikkevarer, der serveres på stedet. Er du til kaffe om morgenen, er der mulighed for det. Er du til øl, drinks eller vin til frokost eller aften, er der også rig mulighed herfor. Du vil altså hverken gå sulten eller tørstig fra den hyggelige café!

På deres Facebook får SpiseBar nr. 20 4,6 ud af 5 mulige stjerner, hvilket vidner om et sted, der helt klart er værd at besøge. Super lækker mad, god stemning og et venligt personale er blot få af de ting, der især fremhæves ved stedet af tidligere besøgende. Lyder dette som noget for dig? Så er det altså bare om at komme afsted. Det kan næsten med sikkerhed siges, at det hverken vil være første eller sidste gang, at du besøger stedet!
Adresse

Rantzausgade 20
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 35 36 02 90


Åbningstider

Søndag - mandag: 10.00 - 15.00
Tirsdag - onsdag: 10.00 - 23.00
Torsdag: 10.00 - 01.00
Fredag - lørdag: 10.00 - 02.00


Website

http://sb20.dk/