Sofiekælderen

Sofiekælderen


Sofiekælderen er en trendy blanding af et spillested, cafe og cocktail bar lokaliseret centralt på Christianshavn.

Sofiekælderen er omgæret af megen tradition og som tidligere spillested er navnet Sofiekælderen velkendt i det københavnske kultur- og intellektuelle miljø - blandt andet legendarisk Gasolin gæstede ofte Sofiekælderen.

Ny stil

Nu er Sofiekælderen valgt en ny stil, hvor fokus er på den gode cafe-mad, lækre cocktails, DJ musik i weekenden og udendørs servering, hvor bordene er tæt på kanalen.

Menukortet

Menukortet på Sofiekælderen byder på sandwich, salater, burgere, dansk smørrebrød og brunch til frokost. På aftenkortet kan du blandt andet nyde stenbiderrogn, carpaccio og dampede grønne asparges med røget laks og rygeostcreme til forret. Hovedretterne er oksefilet, helleflynder, cheeseburger og dagens ret. Til dessert kan du slutte af med hvid chokolademousse, pandekager eller marinerede jordbær med vanilleis.

Priserne

Priserne hos Sofiekælderen er fornuftige og atmosfæren er hyggelig. Måltiderne er velsmagende og du går bestemt ikke sulten fra Sofiekælderen. Besøg også Sofiekælderen om torsdagen eller i løbet af weekenden, så kan du opleve live-DJ og musik fra live-optrædener.
Adresse

Overgaden Oven Vandet 32
1415 København K


Kontakt info

Telefon: 32 57 77 01

E-Mail: info@sofiekaelderen.dk


Åbningstider

Mandag - Onsdag: kl. 11:00 - 24:00
Torsdag:                kl. 11:00 - 01:00
Fredag - Lørdag:   kl. 11:00 - 03:00
Søndag:                kl. 11:00 - 23:00


Website

Sofiekælderen's website


Sofiekælderen
Sofiekælderen