Socialistisk Folkepartis Ungdom (SFU)

Socialistisk Folkepartis Ungdom (SFU)


SFU er en politisk ungdomsorganisation der gerne vil forandre Danmark – hellere i dag end i morgen. Derfor sidder vi ikke med hænderne i skødet mens ’de voksne’ forhandler politik. Vi giver ikke op mens de borgerlige forhandler urimelige ’genopretningspakker’ eller forringelser i SU’en igennem. Vi går på gaden og forandrer samfundet omkring os.

Vi er en aktivistisk organisation der har over 85 afdelinger, 16 distrikter og 10 særligt prioriterede bastioner rundt om i Danmark. Her mødes almindelige unge mennesker der har hjertet til venstre og ønsker et Danmark hvor fællesskab, demokrati og lige muligheder er i centrum.

I afdelingerne bruger SFU’erne deres kræfter på at forandre deres hverdag til det bedre: Er busruten til gymnasiet truet af lukning går SFU på gaden, laver underskriftindsamlinger, afholder demonstration eller sender breve fra alle gymnasiets elever til byrådet. Er der vold i nattelivet arrangerer vi anti-voldsfakkeloptog og er til stede i nattelivet, så ungdommen trygt kan feste. Sådan forsøger vi at ændre vores hverdag hvor vi er.

Samtidig laver vi også nationale kampagner hvor alle SFU’s afdelinger og bastioner fører kampagner om samme emne og går på gaden for at sætte fokus på vores politiske løsninger på danskernes problemer.
Vil du være en del af kampen, så find din lokale afdeling her!

SFU arrangerer også kurser og træfs for at dygtiggøre vores medlemmer. Og en gang om året mødes vi til landsmøde og beslutter hvad SFU skal lave det næste år, diskuterer politik og hygger os!

Medlem af SFU

Som medlem af SFU, bliver du en del af det hold, der kæmper for en ny kurs for Danmark. Der er brug for os som talerør for ungdommen efter et årti med VKO ved magten – der er brug for, at vi sammen omsætter vores utilfredshed til politisk aktivitet. Og jo flere vi er, jo større er vores muligheder for at blive hørt og få indflydelse.

SFU er ikke bare et almindeligt ungdomsparti, men en bevægelse af unge, som ønsker forandring nu og her. Og som tror på, at vi selv kan være med til at skabe den forandring. Hos os er der derfor kort fra ord til handling.

I SFU kan du bidrage på mange forskellige måder, alt efter hvad du har tid og lyst til. Alene dit medlemskab betyder meget for os, fordi det har en stor signalværdi og hjælper os økonomisk til at kunne lave slagkraftige valgkampe, kampagner og andre aktiviteter, som sikrer synlighed og opbakning til vores politik.

Vi vil gerne gøre det let for dig at bidrage og tage ansvar i SFU. Derfor foregår meget af vores arbejde lokalt; på skoler, i bylivet, på kollegier mm. Vi tror også på, at det er lokalt, at vi skaber det største fundament for folkelig opbakning til SF og SFU. Det er her, vi falder i snak med folk og viser, hvad vi står for. Og det er her, vi møder mange folks problemer og bekymringer.

Derfor har vi også brug for dig som SFU’s ambassadør på dit uddannelsessted eller arbejdsplads, blandt din familie og venner, i fodboldklubben eller hvor du ellers er aktiv.

Samtidig kan du være med, når vi i fællesskab sætter spot på nationale problemstillinger gennem vores landsdækkende kampagner.
Adresse

Blegdamsvej 24 A
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 35 36 17 77


E-mail: sfu@sfu.dk


Website

Socialistisk Folkepartis Ungdom (SFU)'s websiteSocialistisk Folkepartis Ungdom (SFU)
Socialistisk Folkepartis Ungdom (SFU)
Socialistisk Folkepartis Ungdom (SFU)
Socialistisk Folkepartis Ungdom (SFU)