Social Foodies - København


Social Foodies er et bæredygtigt kvalitetskoncept, hvor de både sælger højkvalitets nydelsesprodukter samtidigt med at de hjælper socialt udsatte gennem projekter i Afrika og Danmark. Disse produkter de sælger indebærer blandt andet is, chokolade og flødeboller. Har du lyst til at få noget lækkert til den søde tand, samtidig med at du er med til at støtte et godt formål i form af sociale projekter, så besøg Social Foodies på én af deres placeringer i København, som blandt andet er på adressen Bernstorffsgade 5 placeret lige ved Tivoli og Hovedbanegården.

Hos Social Foodies arbejder de dagligt for at skabe overskud til investering i projekter. Disse projekter skal være med til at sikre uddannelse og arbejdspladser. Derudover ønsker de at skabe værdi ved at give støtte til det enkelte individ, så denne kan udvikle sig og forsørge sin familie. Yderligere uddanner de inden for økologi og bæredygtigt landbrug, og deres mål med dette er at sikre vækst og forbedret økonomi for alle parter. Ved at gøre dette kan de skabe en fantastisk kvalitet til gode priser, hvilket både gavner mennesker i Danmark og i Afrika.

Social Foodies butik ved Hovedbanegården huser både café, food lab og kursuslokaler. Her serveres der social brunch fra 9.00 - 14.00 hver morgen. Hvis du ønsker en kaffe to-go, så er Social Foodies også netop stedet til dette. Og hvis du som mange andre er på farten i nærheden af Hovedbanegården, så er det også nemt at smutte her forbi og få din kaffe med. Her sælger de blandt andet is, chokolade, flødeboller og meget mere. Mange af deres råvarer kommer fra deres egne produktions- eller handelsled i Afrika.

Her produceres dagligt både is og sociale, og du har endda muligheden for at komme ind at se produktionen af dette i deres køkken. På denne måde kan du se, hvordan de i køkkenet arbejder med deres råvarer. Her er kvaliteten i fokus, og du er sikker på at få nogle lækre ting med hjem, hvis du vælger at købe noget fra Social Foodies. Deres produkter bliver altid testet nøje inden de bliver sat til salg, og på denne måde bliver alle deres produkter kvalitetssikret. Derudover bliver der eksperimenteret til den helt store guldmedalje, så du kan helt sikkert få smagt noget unikt og lækkert, da de løbende tilføjer nye lækre produkter.

Hvis du mangler et sted hvor du kan købe en bæredygtig kaffe, noget friskbagt eller nogle søde godter, så er det netop her, du skal gøre dette. Du får ikke blot noget godt til ganen, men samtidig er du med til at støtte gode sociale projekter, som har deres værdier i orden. Deres kerneværdier består af: value for many, kvalitet, nærhed, social innovation og ydmyghed. Lyder dette som noget, du gerne vil støtte? Og har du samtidig en sød tand eller en trang til en kop kaffe? Så smut forbi én af Social Foodies butikker, for at købe noget lækkert med hjem eller til at nyde hos dem.
Adresse

Bernsstorffsgade 5, 1577 København V


Kontakt info

E-mail: tivoli@socialfoodies.dk


Åbningstider

Mandag – fredag: 08.00 – 20.00
Lørdag - søndag: 10.00 – 18.00


Website

https://socialfoodies.dk/