Snabel B


Mangler du et hyggeligt spisested, hvor du kan nyde en lækker frokost til en SU-venlig pris? Så kan det være, at Snabel B i Valby er en café, du skal besøge næste gang, du er i området. Her er der god service, lækker mad og en dejlig atmosfære. Alt i alt nogle gode rammer for et vellykket cafébesøg. Helt konkret finder du Snabel B på Toftegårds Allé 14.

Hos Snabel B kan du bestille alt fra kager, kaffe og kolde drikke til sandwiches og brunch. Mulighederne er mange, og der vil med stor sandsynlighed være noget på kortet, der falder i din smag. Endvidere kan du her få adgang til WiFi. Derfor er Snabel B også et oplagt sted, hvis du skal lave noget arbejde i forbindelse med dit studiejob eller studie. God atmosfære og en stærk kop kaffe - oplagte rammer for et par timers effektivt arbejde, enten alene eller i selskab med en kollega eller din studiegruppe.

Hvis du vil vide lidt mere om Snabel B, så kan du i ro og mag tjekke caféen ud på Instagram. Her gemmer der sig bl.a. et væld af smukke billeder af den lækre mad, du kan bestille i caféen. Derudover finder du her også billeder af caféens flotte lokaler. Der er ingen tvivl om, at der hos Snabel B er kælet for detaljen! Og hvis du mangler et nyt madbillede til dit feed på Instagram, så synes vi, at Snabel B er et rigtig godt bud. Du kan desuden se flere billeder taget af tidligere gæster via hashtaggene #snabelb og #snabelbkaffebar.

Lige nu er der hele 2342 personer, der synes godt om Snabel B på Facebook! Det vidner lidt om caféens popularitet, og hvis du vil vide lidt mere om, hvad tidligere gæster synes om caféen, så kan du læse anmeldelserne via caféens Facebook-side.

Alt i alt kan vi anbefale dig at tjekke Snabel B ud, hvis du befinder dig i nærheden af Valby. Her er der et stort udvalg af mad og drikke og en hyggelig atmosfære!
Adresse

Toftegårds Allé 14
2500 Valby


Kontakt info

Telefon: 27 57 23 17


Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 19.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 19.00


Website

Snabel B's website