Skechers - København


Søger du gode sko i høj kvalitet, så er Skechers sko helt sikkert noget for dig. Skechers er en skokæde som du finder beliggende i mange byer rundt omkring i Danmark. Derudover kan du også finde Sketcher som en webshop, hvis du foretrækker at shoppe dine sko online. Her finder du komfortabel skotøj til folk i alle aldre og til overkommelige priser. Skechers i København er beliggende på adressen Frederiksberggade 27.

Dog er Skechers ikke kun at finde i Danmark. Skechers er nemlig et prisvindende globalt brand, som ikke blot sælger sko, som de dog er mest kendt for, men også udvikler livsstilsprodukter såsom tøj og tilbehør til både kvinder, mænd og børn. Deres brand er i særdeleshed kendt for stil, innovation, kvalitet og komfort. Skechers success er blandt andet afspejlet i at brandet har butikker i mere end 170 lande og er i kraftigt vækst på markedet. Denne kæmpe success fortæller derfor helt sikkert noget om brandets popularitet blandt flere målgrupper. Hvis du som studerende trænger til et par nye, komfortable sneaks med en overkommelig pris, så er Skechers helt sikkert værd at tjekke ud. Hvad end det er i én af deres mange butikker verden rundt eller det er på deres webshop, så kan du med fordel tjekke dette ud.

Hvis du sædvanligvis tjekker Instagram ud for inspiration til dit nyeste køb, kan du med fordel tjekke Skechers profil ud, hvis du søger efter nye sko. Her kan du få inspiration og få en bedre idé om, hvilke slags sko Skechers forhandler.

Deres yderst komfortable sko er helt sikkert værd at tjekke ud. Særligt for dig som studerende kan det være fordelagtigt, idet priserne også er SU venlige, og derfor passer ind i budgettet for en studerende, som gerne vil have gode sko til billige priser.

Det kan også være, at du vil købe en god gave til et familiemedlem, en veninde eller din kæreste, som trænger til et par solide sko. Skoene er nemlig gode til mange forskellige målgrupper, og derfor kunne det være en god idé at købe dette i en gave, hvis du kender nogle, som mangler et sæt komfortable sko. Hos Skechers vil det venlige personale helt sikkert stå klar til at vejlede dig.
Adresse

Frederiksberggade 27
1459 København


Kontakt info

Telefon: 33 33 80 81


Åbningstider

Tjek hjemmesiden for de enkelte butikkers åbningstider.


Website

www.skechers.dk