Sidecar


Søger du et sted ved Nørrebro, hvor du enten kan få morgenmad, brunch, cocktails eller asiatisk street food? Så finder du netop dette hos Sidecar. Sidecar i København er beliggende på adressen Skyttegraven 5. Her kan du tage hen med dine studiekammerater, hvis I søger en god omgang morgenmad, et sted hvor I kan tage hen inden I skal i byen, eller hvis I trænger til en omgang asiatisk street food mad. Hvad end I er til af disse ting, finder I dette hos Sidecar på Nørrebro.

Hos Sidecar har de både en hverdagsmenu, maobao samt en weekendmenu. Alle disse har noget spændende at byde på, så tjek dem ud, hvis du overvejer at spise hos Sidecar. Derudover har de også en menu, hvor du kan tjekke alle deres lækre drinks ud. Her er der både mulighed for at få cocktails, gin, vermouth, øl og vin. Mulighederne er store, og derfor er du også sikker på at finde noget, der falder i din stil.

Du kan tjekke deres Instagram ud, hvor de jævnligt deler billeder fra Sidecar af deres lækre mad. I skrivende stund har de over 11.000 følgere på deres Instagram profil, hvilket helt klart fortæller noget om, hvor populært stedet er og at deres kunder vil følge med på deres sociale medier.

Derudover har Sidecar en Facebook side, hvor de i skrivende stund har hele 4.9 stjerner ud af 5 mulige. Her roser deres kunder alt fra stemningen, maden og servicen. Derfor er det helt sikkert værd at tjekke Sidecar ud, idet kunderne kun har positive ting at fortælle om stedet. 

Hvis du vil tjekke alle de gode ting ud hos Sidecar, som kunderne beskriver på deres Facebook, så tjek enten deres hjemmeside eller sociale medier ud. Befinder du dig i nærheden af Nørrebro, kan du med fordel tage et smut forbi Sidecar til noget lækkert at spise eller til en god drink med studiekammeraterne.
Adresse

Skyttegade 5
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 20 99 97 27
Email: info@sidecarnoerrebro.dk


Åbningstider

Mandag: 08.00 - 16.00
Tirsdag - onsdag: 08.00 - 22.30
Torsdag: 08.00 - 23.30
Fredag: 08.00 - 00.00
Lørdag: 09.30 - 00.00
Søndag: 09.30 - 22.30


Website

https://www.sidecarnoerrebro.dk/