Sengekompagniet A/S


Vender og drejer du dig ofte om natten i et forsøg på at ligge bekvemt? Og vågner stiv og øm i nakken morgenen efter med rygsmerter? Eller ønsker du bare et mere moderne design og spændende look i soveværelset? I så fald trænger du højst sandsynligt til en ny seng. I Sengekompagniets butikker i Hillerød, Herlev eller København V finder du et bredt udvalg af senge i forskellige størrelser og priser. Butikkerne er opdateret på de nyeste trends inden for søvn og udstyr til soveværelset. Sengekompagniet lægger stort vægt på komfort og kvalitet og forhandler blandt andet mærkerne:

  • Tempur
  • Auping
  • Carpe Diem
  • Winderland
  • Dunlopillo
  • Sealy

Den gode seng gør en forskel. Er du veludhvilet, er dagen lidt sjovere. Samtidig gøres opgaverne i hverdagen mere overskuelige!

Kvalitetssenge til konkurrencedygtige priser

En god seng dækker dine behov hvad angår liggekomfort og støtte. Sengekompagniets udvalg består udelukkende af kvalitetssenge til konkurrencedygtige priser. Derfor finder du med sikkerhed den seng, der dækker netop dine behov. Sengekompagniet samarbejder med markedets bedste producenter for at sikre et udvalg af de produkter, du ønsker.

Kompetent personale

Har du styr på, hvor blød og stor din seng eller sovesofa skal være? Og hvilke ønsker har du til madras og design? Sengekompagniets kompetente personale er altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning for at sikre, at du får netop det, du har brug for. Som kunde hos Sengekompagniet oplever du en professionel vejledning – de lytter til dine behov til blandt andet komfort og understøtning, størrelse, værdi m.m., når de tilstræber at tilbyde dig de produkter, som du ønsker at se nærmere på.

Besøg en af butikkerne i dag eller se nærmere på Sengekompagniets udvalg af produkter på senge, madrasser, sovesofaer og tilbehør på sengekompagniet.dk. Her finder du produkter i høj kvalitet til priser, der er yderst konkurrencedygtige.