Second Wardrobe


Genbrug er mere populært end nogensinde før, og er du en af dem, som er hoppet med på bølgen og køber genbrugstøj? Så må du ikke snyde dig selv for at tage et smut forbi Egegade 2 i København N, hvor du finder Second Wardrobe. Second Wardrobe er en secondhand dametøjsbutik, der sælger luksus secondhand tøj, sko og accessories. Du finder både de nyeste styles, men også ældre ting fra en masse forskellige og spændende designer brands.  

Måske kender du følelsen af langt om længe at have fået fat i sæsonens udsolgte tøj eller sko? Du har simpelthen ledt så længe efter netop disse sko fra forårskollektionen i Isabel Marant, men de har bare været udsolgt over alt. Hvis du kender den følelse, så kender du helt sikkert også til hele secondhandverdenen, hvor det netop er muligt at finde udsolgte sko og mange andre spændende ting, som f.eks. tøj og accessories. Ikke nok med at du kan finde udsolgte ting, eller ting, der var på markedet for flere år siden, så kan du faktisk også ofte finde det til en billigere pris. Alt dette gør sig også gældende i butikken Second Wardrobe i København, hvor du altså kan finde en masse gode fund til fair priser. Én kvindes fejlkøb af sko kan nemlig let blive en andens ønskekøb! Det handler om at kende de rigtige secondhand butikker, hvor du kan gøre gode fund til gode priser, og netop dette kan du hos Second Wardrobe i København. Her kan du med god samvittighed fylde garderoben med sko, tøj og accessories fra alle dine yndlings designer brands, selvom du er studerende, og det derfor nok ikke er pengepungen, der trykker.  

Second Wardrobe er en luksuriøs og kvalitetsbevidst secondhand forretning til alle dem, som elsker mode og designer brands til overkommelige priser. Når du lægger et besøg forbi Second Wardrobe i København, er du garanteret at komme ind i en butik, der er fyldt med tøj, sko og accessories fra en masse lækre designer brands. I butikken finder du nemlig mærker som GANNI, Mads Nørgaard, Malene Birger, Acne, Storm&Marie, Designers Remix, IRO, No21, Alexander Wang og mange flere. Udover disse designer brands er det også muligt at finde highstreet brands. Second Wardrobe får hver dag nye ting ind i butikken, og de har kvalitetskontrol på alt, de modtager. Når du handler hos Second Wardrobe, er du altså garanteret lækre mærkevarer af den bedste kvalitet. Hos Second Wardrobe er kvaliteten altid i fokus, og du vil altså opleve en butik med respekt for sig selv og for deres kunder. Det vil altså helt sikkert ikke være skuffende at tage et smut forbi denne butik.   

Desuden er det også muligt selv at sælge secondhand i butikken, hvilket kan være en god måde at tjene lidt ekstra penge på, så du har råd til at købe lige netop den taske, du har set på hylden i butikken, eller hvad du ellers måtte længes efter at købe. Du sælger dine ting mod en kommission, men du får stadig en stor procentdel af salget. Det er altså en win-win-situation for dig, som er studerende og som måske ikke har tid til at stå for at sælge alle disse ting selv. Du slipper nemlig selv for besværet med at sælge via online platforme, samtidig med, at du tjener penge på de ting, der ellers bare ville have ligget i skabet og samlet støv. Second Wardrobe er således en oplagt mulighed både for dig, som ønsker at købe og for dig, som ønsker at sælge diverse tøj, sko og accessories fra luksuriøse designer brands. Butikken er altså helt sikkert et besøg værd, og det kan kun gå for langsomt med at lægge et smut forbi!  

Butikkens Instagram har lige nu omkring 8.200 følgere, og 21.900 opslag, hvilket indikerer, at stedet helt klart er værd at lægge et besøg forbi, da det er et meget populært sted. Du kan desuden betale med mobilepay i butikken, så dette kan altså ikke være din undskyldning for ikke at tage et smut forbi og lade sig inspirere. Når du først har besøgt butikken én gang, vil det helt sikkert ikke være sidste gang! 
Adresse

Egegade 2
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 28 40 93 64


Åbningstider

Mandag - fredag: 11.00 - 18.00
Lørdag: 11.00 - 17.00
Søndag: 12.00 - 17.00


Website

Second Wardrobe's website