Scandia Trafikskole


Midt på Frederiksberg ligger Scandia Trafikskole. Det er en køreskole, hvor du er sikret professionalitet gennem hele forløbet og en rigtig god service. Det er meget nemt at komme ud til køreskolen, så hvis du bor på Frederiksberg eller i andre områder af København, er Scandic Trafikskole stedet for dig. Scandia Trafikskole er du sikret en rigtig god køreskole.

Når du tager dit kørekort er det vigtigt, at undervisningen er tilpasset dine behov. Hos Scandia Trafikskole foregår undervisningen skiftevis digital og interaktiv, så du får mest muligt ud af dine teoritimer. Kørelærerne er professionelle, og vil gøre deres bedste for, at du føler dig i trygge hænder gennem hele forløbet – fra de første teori- samt køretimer til, når du står med kørekortet i hånden efter din køreprøve. Det er nemlig vigtigt, at du er forberedt på de uventede situationer, du kommer til at møde i som bilist i trafikken.

Scandia Trafikskole har en meget høj beståelsesprocent og går meget op i, at du bliver hjulpet, når du har brug for det.

Priser
Vælger du at tage kørekort til almindelig bil (kategori B) hos Scandia Trafikskole, har de en pakkeløsning kun 9.490,-, hvilket er en særdeles god og SU-venlig pris! Desuden er første teoritime gratis, hvis du tilmelder dig en introaften, så du har muligheden for at se, om Scandia Trafikskole er noget for dig.

Du kan desuden også tage kørekort til motorcykel eller taxa hos Scandia Trafikskole. 

Husk
Vælger du Scandia Trafikskole, skal du ved dit første besøg medbringe både lægeattest og et pasfoto af dig selv. Hernæst vil du skulle udfylde en ansøgningsblanket, som du vil få udleveret af en af instruktørerne. Du kan finde meget mere information til priser, praktiske information om køreskolen m.m. på Scandia Trafikskoles egen hjemmeside.

Scandia Trafikskole er stedet for dig, der sætter stor pris på professionalitet og god service!
Adresse

Søndre Fasanvej 18B, 2000 Frederiksberg


Kontakt info

Tlf.: 32 20 21 21
Mobil: 30 71 71 83
E-mail: info@scandiatrafikskole.dk


Website

Scandia Trafikskole's website