Sason Pizza

Sason Pizza


Har du lyst til nem aftensmad i Kolding, så bør du prøve Sason Pizza, her er lækker mad til gode priser. Du får her sprøde pizzaer med velsmagende fyld, saftige burgere, hjemmelavede pitabrød og durum, frisklavede flutes og sandwiches og lækre grillretter som grillkylling og kebabmix.

Sason Pizza ligger midt i Kolding på Munkegade 8, ikke langt fra Kolding Station og få minutters gang til Koldinghus og slotsøen. De flotte anmeldelser på Hungry.dk taler sit tydelige sprog om en velbesøgt og vellidt restaurant. Anmeldelserne er mange og rigtig gode, faktisk ligger de helt i toppen, og kunderne fortæller om fantastiske pizzaer, hurtig levering og varm mad. Servicen er altid i top, og Sason Pizza går meget op i at give deres kunder en god oplevelse.

Der er noget til enhver på menukortet, og om du er i humør til sprøde pizzaer, lækre burgere, gode sandwiches eller friske salater, så finder du det her. Blandt kundernes mest populære bestillinger finder du fx den klassiske pizza Vesuvio med skinke og oregano, den saftige cheese bacon burger, sprøde pommes frites og kurdisk salat pizza med salat, chili, hvidløg, tomatskiver og dressing. Til børnene er der gode pizzaer eller en lille burger med frites, så alle er dækket godt ind her.

Hvis du ønsker at afhente maden, så står det venlige personale klar med maden på Munkegade 8 i Kolding, og sidder du midt i en god film, kommer de friske bude hurtigt ud til dig.
Adresse

Munkegade 8


Åbningstider

Mandag: 11:00 - 23:00
Tirsdag: 11:00 - 23:00
Onsdag: 11:00 - 23:00
Torsdag: 11:00 - 23:00
Fredag: 11:00 - 23:00
Lørdag: 11:00 - 23:00
Søndag: 12:00 - 23:00


Website

Sason Pizza's website