Samfundsfag - Bacheloruddannelser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København, Aarhus, Odense, Aalborg SU berettiget Bacheloruddannelser 2 år Gymnasiel Syddansk Universitet Odense
Aalborg Universitet
Århus Universitet
Københavns Universitet
By København, Aarhus, Odense, Aalborg
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Bacheloruddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Gymnasiel
Uddannelsesinstitution Syddansk Universitet Odense
Aalborg Universitet
Århus Universitet
Københavns Universitet
Samfundsfag

Samfundsfag er et bredt fag om alle de aspekter et moderne samfund består af. Her kan du udfolde dine interesser inden for økonomiske, sociale, kulturelle, industrielle, politiske og internationale forhold som er essentielle bestanddele. Samfundsfag er derfor meget alsidig, da du kommer rundt i rigtigt mange spændende samfundsmæssige discipliner.


Med kompetencer indenfor de nævnte fagområder vil du være i stand til at bestride job indenfor offentlige embeder og offentlig forvaltning, men du kan også vælge at søge ansættelse som underviser ved f.eks. et universitet.


Det er en meget bred uddannelse, som sigter mest på at man bliver gymnasielærer, men man kan også blive mange andre ting. Der er praktik på uddannelsen og man prøver også at få lov til at undervise selv, så man før prøvet kræfter med faget i virkeligheden.


Uddannelsen giver også nogle pædagogiske redskaber, som man kan bruge i undervisningen på gymnasiet.Selvom uddannelsen er en bachelor varer den kun to år, mens du det sidste år selv kan vælge hvad du gerne vil studere.


Jobmuligheder

Ansættelse i offentlige instanser, underviser.