Salon Organic

Salon Organic


Salon Organic er en økologisk frisørsalon, som ligger i hjertet af Valby. Holdet bag Salon Organic har mange års erfaring, og sætter alle stor ære i, at du som kunde, altid føler dig godt tilpas.

Salonen der åbnede tilbage i 2007 har altid haft som ønske at skabe en salon med fokus på beskyttelse af miljøet. – Derfor gør de alt for at skabe en forretning, der er bedre for miljøet, for dig som kunde og for dem som frisører.

Deres målsætning er, at du som kunde kan føle dig i sikre hænder. Service og rådgivning er i højsædet, og alle frisører er ofte på kurser for at dygtiggøre sig og være klar til at skabe netop den frisure som du ønsker.

Salonen består af et dygtigt team, der altid er klar til at give dig en god behandling og oplevelse udeover den sædvanlige. De står altid klar med økologiske drikkevarer og frugt, som du kan nyde, mens du får din behandling – hvor der naturligvis kun bliver brugt økologiske produkter.

Endvidere er salonen gode til behandling af børn, således gør de meget for, at de får en god oplevelse hos os. De har tegnefilm, børnebøger, Anders And blade, Søbogaard saft og varm kakao med flødeskum. Og hvis de "har siddet pænt", så kan de vælge mellem en økologisk slikpose eller slikpind.
Adresse

Toftegårds Allé 36
2500 Valby


Kontakt info

Telefon: 36 17 47 86
E-mail: salonorganic.dk@gmail.com


Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsadg: 09.00 - 20.00
Onsdag: 09.00 - 18.00
Torsdag: 08.00 - 20.00
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 09.00 - 16.00


Website

Salon Organic's websiteSalon Organic