SMAG


Der er fyldt med muligheder for lækker take away i København, og her er SMAG i København absolut ingen undtagelse. SMAG er et spændende madhus, hvor der blandt andet er mulighed for catering, take away og kostvejledning. SMAG ønsker at være gæsternes førstevalg, når det kommer til sund take away, og hvis det lyder som noget for dig, så kan vi varmt anbefale dig at læse mere om konceptet her. Helt konkret finder du SMAG tre steder i København, nemlig på Fælledvej, Østerbro og i Torvehallerne.

Ofte bliver take away forbundet med usunde alternativer og nemme løsninger, der i en travl hverdag virker som de helt rigtige løsninger. Men take away behøver slet ikke være usundt, og det er noget SMAG arbejder for! Her kan du få lækker og sund take away af høj kvalitet lige til døren. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det absolut ikke.

Hos SMAG er der fokus på, at der bliver tilbudt sæsonbetonet mad til kunder, der ønsker en sundere livsstil. Du kan altså altid være sikker på, at menuen hos SMAG er præget af sæsonens grøntsager og lignende, der bidrager til en sundere hverdag. Er du alligevel i København, og er du på farten, så kan vi anbefale dig at besøge SMAG!

Når du besøger SMAG, kan du vælge mellem et lækkert udvalg af salater og andre specialiteter til fornuftige priser taget den gode kvalitet i betragtning. Hvis du har spørgsmål til de enkelte retter, kan du altid spørge personalet til råds, og de vil hjælpe dig!
Hos SMAG kan du også få nogle lækre frisksmurte sandwiches på groft flute eller groft softkernerugbrød. Hertil kan du vælge mellem forskellige varianter - alt fra tun og okse til laks og vegetar. Der er desuden også mulighed for at bestille det, der kaldes for ‘ugens ret’. Der er mulighed for at holde sig opdateret omkring disse retter på SMAG’s egen hjemmeside. Det er oplagt at bestille mad hos SMAG, hvis det skal gå lidt hurtigt, men der ikke er tid til at stå i køkkenet. 

Hvis du synes SMAG’s koncept lyder spændende og som noget, du har lyst til at prøve, kan vi varmt anbefale dig at læse mere på stedets hjemmeside. Du kan også finde flere informationer på SMAG’s Instagram-profil. Her finder du også flotte og inspirerende billeder af den lækre mad, som du kan forvente at få hos SMAG.
Adresse

Fælledvej 25, 2200 Nørrebro


Kontakt info

Telefon: 26 34 51 75

Se hjemmeside for telefonnummer på Østerbro og Torvehallerne.


Åbningstider

Alle dage: 11.00 - 21.00

Se hjemmeside for åbningstider på Østerbro og Torvehallerne.


Website

SMAG's website