SJUS Bar


Mangler du som studerende et sted med god musik, gode priser og hyggelig stemning? Så er SJUS Bar garanteret et sted, der vil falde i din smag! Priserne i baren er overkommelige for selv de studerende, hvor budgettet ikke er særlig stort, Du finder SJUS Bar på adressen Pilestræde 44, i hjertet af København. Her er dørene åbent alle ugens dage, så du kan komme et smut forbi, lige når det passer dig og dine kammerater.

I SJUS Bar kan du være helt sikker på, at der altid er en hyggelig bodegastemning, hvor der samtidig også er plads til fest og farver. Her får du derfor det bedste fra begge verdener, hvis du har planer om at bevæge dig ud i Københavns natteliv. Du kan både sidde og nyde en kold øl over en snak med dine studiekammerater eller give den gas på dansegulvet. Du finder et intimt dansegulv nede i kælderen på SJUS Bar. Vi gør opmærksomme på, at aldersgrænsen her er 18 +. Hvis dig og dine venner har planer om at tilbringe meget af jeres aften på SJUS Bar, kan I vælge at foretage en bordbooking via barens egen hjemmeside.

Der findes utrolig mange natklubber, barer og andre steder, hvor du kan tage i byen i København. Derfor kan det være svært at vurdere, hvilke steder der er værd at besøge. Særligt hvis du ikke i forvejen bor i København. Er du interesseret i at få et indblik i, hvordan baren ser ud, og hvilken stemning du kan forvente at blive en del af, så kan vi varmt anbefale dig at besøge barens profil på Instagram. Profilen hedder ’sjusbar’, og her finder du en masse stemningsbilleder fra festlige aftener på SJUS Bar.

Hvis du er vild med en festlig bodegastemning, hvor der både er plads til at hygge sig ved et bord og drikke et par sjusser eller fyre den af på dansegulvet, så er SJUS Bar bestemt et sted, som du bør besøge sammen med dine venner, hvis du skal i byen i København. Her er alle velkomne, og baren emmer af god stemning. Bliver du meget vild med SJUS Bar, har du også mulighed for at holde din egen private fest hos SJUS Bar. Dette kan du faktisk gøre helt gratis. For at høre nærmere om mulighederne for at holde din egen fest på SJUS Bar, kan du tjekke barens egen hjemmeside ud eller sende dem en e-mail.
Adresse

Pilestræde 44
1112 København K


Kontakt info

Telefon: 33 15 48 80
E-Mail: info@sjusbar.dk 


Åbningstider

Søndag - tirsdag: 20.00 - 03.00
Onsdag: 18.00 - 03.00
Torsdag: 18.00 - 04.00
Fredag - lørdag: 15.00 - 05.00


Website

SJUS Bar's website