SELECTED - København

SELECTED - København


Selected er det brede danske brand, som klæder begge køn i trendy og lækkert tøj, hvad end det er til en dag på jobbet, en middag med vennerne, en rockkoncert eller en weekend i sommerhus. Og så sværger Selected til at levere ’value for money’ god kvalitet til pengene. Selected Homme har klædt danske mænd på siden slutningen af 1990’erne og for nogle år siden fik også pigerne deres egen linje med Selecteds attraktive kombination af trendy kvalitetstøj til gode priser. I dag står Selected på det danske marked med mange forretninger rundt omkring i landet. Du finder blandt andet Selected i København på adressen Kongens Nytorv 13.

Selected har altid udmærket sig som mærket, der leverer lækre jakkesæt med en trendy skjorter til et skarpt og tjekket businesslook. Men som noget nyt har Selected tilføjet en ny, mere casual men stadig cool jeans-linje. Her er selvfølgelig jeans, printede T-shirts, komfortable skjorter, afslappede blazere og chinos i douce farver – alt i trendy stil og yderst veludført med fokus på detaljer og godt håndværk. Kort sagt får du hos Selected det bedste fra to verdener. Selected Homme har seks årlige kollektioner plus en række ekstra leveringer af varer ind imellem kollektionerne, så der er løbende nyt på hylder og bøjler året rundt. Derudover har herrelinjen en række evergreens, som altid findes i butikken – populære varer som fx basic skjorter eller klassiske pants. Prismæssigt får man virkelig meget kvalitet for pengene. Jeans koster typiske fra 400 kr., skjorter fra 300 kr. og jakkesæt fra 1.000 kr.

Også pigerne kan med fordel stikke hovedet inden for og tjekke Selected Femmes kollektioner, som altid formår at ramme øjeblikkets stil til kirurgisk akkuratesse. Især de løbende ekspress kollektioner af super trendy dugfriske varer kan få mundvandet til at løbe på enhver pige med forkærlighed for smukt design og lækker kvalitet. Her er smalle jeans, skønne jerseytoppe, rå læderjakker, kjoler med applikationer og cool clutches til at mikse og matche. Så hvad end der står møde på kontoret, strandtur med familien eller tøseaften med cocktails og stiletter i kalenderen, kan Selected skabe et look, der holder.

Hos Selected finder du tøj som er klassisk silhuet, enkle udtryk, afslappet og funktionel i et stærkt og autentisk brand, som inkluderer tidens førende tendenser. Hvis dette er det, du leder efter, så finder du altid dette hos Selected.
Adresse

Kongens Nytorv 13
1095 København


Kontakt info

Tjek hjemmesiden her.


Åbningstider

Tjek hjemmesiden her.


Website

SELECTEDs WebsiteSELECTED - København
SELECTED - København
SELECTED - København