Rust


I hele Danmarks hovedstad København finder du på Guldbergsgade 8 spillestedet Rust. På Nørrebro, ikke langt fra indre by, finder du et spillested og natklub der har eksisteret siden 1990. Det er altså over 30 år siden klubben blev til, og du finder her en stor variation af musik.

Rust Natklub er et populært spillested i det københavnske natteliv. Velbesøgt især på grund af de mange arrangementer og koncerter. Fra klokken 21-23 spiller upcomming kunstnere på scenen, inden natklubben for alvor går i gang klokken 23. I kælderen finder man forskellige DJ’s der spiller meget forskelligt musik.

Rust Natklub er med til at afholde Danmarks største konkurrence for nye bands og artister kaldet Emergenza KBH. Her optræder de bedste upcomming artister og bands for et live publikum, og bliver med tiden elimineret, så der til sidst kun står én vinder tilbage i København. Dette er en proces der strækker sig over flere uger. Har man personligt interesse for helt nye artister og musik, er Emergenza en musikfestival, man ikke vil gå glip af.

At det både er store og små artister som optræder på Rust, er meget fremtrædende. Hos Rust er alle nationaliteter og typer af musik velkomne, og netop det kan tydeligt ses i deres kalender for kommende artister. Den ene uge kan det være Post Malone der står på scenen, mens det weekenden efter kan være en helt nystartet artist med helt ny musik. Det er nemlig ikke kun danske kunstnere der pryder scenen hos Rust, der optræder nationaliteter fra hele verden, fra Norge til New-York.

Rust er bygget op omkring 4 barer:

Livingroom er en trendy bar med kølige fadøl og et væld af spændende cocktails. Livingroom har lave og behagelige sofaer, som er placeret lidt væk fra musikken, så du har mulighed for at hygge og føre samtaler.

Mainbar er en stor bar tæt på scene og dansegulvet i stueetagen. Her langer bartenderne velskænkede øl, drinks, shots og champagne over disken i et lynhurtigt tempo. I Mainbar samles de fleste gæster, og her er god mulighed for at møde nye venner.

Bassment er placeret i kælderen, og her huserer de kendte og populære DJ’s. Bassment er utroligt flot indrettet med lys i væggene, og trendy borde og stole. Bassment er også mere intim indrettet sammenlignet med de andre barer - her kan du nyde de nyeste beats i en afslappet stemning.

Upstairs er 1. sal på Rust, og er indrettet som en lounge. Her er hyggelige borde, bordfodbold, en bar med et stort udvalg, samt et rygerum. Rust har mange koncerter på programmet, og mange kendte kunstnere besøger ofte Rust i weekenden.

Musikken til Rust koncerter er alsidig, og der er ikke én type der kun optræder. Der er forskellige kunstnere hver gang, og om det er house, folk-genren eller elektronisk musik, er forskelligheden velkommen hos Rust. Er du måske selv til meget forskellig musik, kan man altid undersøge koncertplanen for Rust på deres hjemmeside.

Hos Rust er alle typer af mennesker velkomne, dette afspejler deres anmeldelser også. Mangfoldigheden er nem at spotte, og netop på grund af den store åbenhed, er Rust også det perfekte sted at møde nye mennesker. Rust er en af de få natklubber der er inddelt i forskellige afdelinger og niveauer. Netop på grund af dette setup, sørger klubben også for at skabe en stemning for alle.

Er man mest til at lytte til musikken fra afstand, kan man altid placere sig selv ved Livingroom, hvor man kan få en god snak, og måske møde nye mennesker. Men er man mere til dans og fest, kan man altid gå ud på dansegulvet og fyre den af.

Rust har alle steder man kigger, fantastiske anmeldelser fra gæster der har været glade for at komme på klubben. Mange påtaler netop deres åbenhed overfor folks forskellige interesser og behov. Udover det er folk positive for deres koncerter med både meget store men også små artister, der dermed skaber en diversitet i musikken. Så hvis du spørger andre unge, er Rust helt sikkert et besøg værd, og hvem ved, måske ender du med at elske det lige så meget som dem.

Rust har mange arrangementer hver eneste weekend, og det handler om at holde sig opdateret, og få skrevet i kalenderen præcis hvornår man gerne vil derhen, så man kan nå at købe billet i tide. Du kan nemt holde øje med hvad Rust foretager sig, og hvad deres fremtidige planer er, ved at følge dem på både instagram og Facebook. Rust hjemmeside er også et rigtigt godt hjælpemiddel, hvor hele deres kalender ligger inde med planer mange måneder frem.

Rust har som sagt mange arrangementer og koncerter, noget som vi unge synes er vildt fedt. Eftersom kunstnere varierer meget og både er meget store og mere ukendte, følger billetpriserne også denne tendens. Billetpriserne er meget forskellige, alt efter om det er en stor kunstner, eller en mindre en. Derfor strækker priserne sig fra alt mellem 60 kr. til omkring 170 kr. Der er altså rig mulighed for at vælge et arrangement, der ikke er for dyrt.

Generelt er Rust noget, der som ung og studerende helt klart er værd at besøge. Hvis du er helt ny studerende, og gerne vil lære mere om byen, finde nye venner, og generelt bare opleve det københavnske byliv, så skal du helt sikkert en tur forbi Rust.
Adresse

Guldbergsgade 8
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 35 24 52 00
Email: info@rust.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: Lukket
Fredag - lørdag: 20:00 - 05:00
Søndag: Lukket


Website

Rust's website


Rust
Rust
Rust
Rust