Roma's Pizza & Burgerhouse

Roma's Pizza & Burgerhouse


På skønne Frederiksberg ligger Roma´s Pizza & Burgerhouse, en behagelig lille restaurant med venlige medarbejdere. Her får du gode pizzaer, både de klassiske, men også deep pan, indbagte og de helt store familiepizzaer. Deres menukort er stort, og du får alt fra fiskeretter, til de mere almindelige grillretter.

Roma´s Pizza & Burgerhouse ligger på Nordre Fasanvej på Frederiksberg, mellem Fuglebakken Station og Nørrebro Station. Nørrebroparken er ikke langt derfra, så hvis man er til picnic, men mere til den nemme og lækre løsning med take away, så kan du altid hente lidt lækker mad fra Roma´s Pizza & Burgerhouse ikke langt derfra.

Menukortet har mange spændende retter, blandt de få, kan vi nævne deres gode og forskellige burgere, varme sandwiches, anmelderroste pastaretter med god smag og al dente pasta, samt deres flæskestegssandwich med rødkål og agurkesalat. Der er iskolde sodavand, gode retter til børnene og et fint dessertkort, hvor du blandt andet kan få en bananasplit med blandet is, flødeskum, banan og chokoladesauce.

Når du er klar med din bestilling, kan du bare læne dig tilbage og lade budene gøre arbejdet for dig, og vente på at maden bliver leveret. Hvis du alligevel er ude at få lidt frisk luft, står de også gerne klar med maden til afhentning i åbningstiden alle ugens dage mellem kl 15 og kl 22.
Adresse

Nordre Fasanvej 180


Åbningstider

Mandag: 14:45 - 23:45
Tirsdag: 14:45 - 23:45
Onsdag: 14:45 - 23:45
Torsdag: 14:45 - 23:45
Fredag: 14:45 - 23:45
Lørdag: 14:45 - 23:45
Søndag: 14:45 - 21:45


Website

Roma's Pizza & Burgerhouse's website