Rituals - København


Er du vild med hudpleje, dufte og andet lækkert kosmetik til kroppen eller hvad med noget lækkert til hjemmet? Så er Rituals helt sikkert et sted for dig, som er værd at udforske! Rituals finder du beliggende i flere af de store studiebyer rundt omkring i Danmark, så det er nemt for dig som studerende at komme et smut forbi én af deres butikker. Rituals i København finder du beliggende på adressen Købmagergade 29.

Hos Rituals vil de hjælpe dig med at opleve glæden ved forskellige øjeblikke i hverdagen. Dette kan både være i forbindelse med at du tager et langt, varmt og dejligt bad, hvor du kan få skabt en fantastisk atmosfære med en rig duft fra en asiatisk røgelse fra Rituals. Eller hvis du i forbindelse med din hudpleje rutine trænger til et nyt produkt, som gør noget fantastisk for din hud. Det kan også være du savner en ny signaturduft, hvilket du også kan finde hos Rituals, idet deres dufte bliver komponeret af verdens førende parfumeskabere.

Derudover er Rituals inspireret af visdommen i Asiens ældgamle traditioner, da de skabte deres store sortiment af produkter til både hjemmet og kroppen. Yderligere er Rituals helt sikkert et sted, som er værd at besøge for studerende, idet priserne er overkommelige og kvaliteten er i luksusklasse, hvilket helt sikkert er win win.

Hvad end du leder efter et lækkert produkt til dig selv, eller du måske ønsker at forkæle én du har kær med en gave, så er Rituals det oplagte sted for dig. Her finder du flere fantastiske kollektioner af luksusprodukter til hjemmet og til kroppen. Forkæl dig selv eller køb en gave til en, som fortjener det. Du er sikker på at finde noget hos Rituals som falder i din smag og som passer til netop dit budget.
Adresse

Købmagergade 29
1150 København


Kontakt info

Telefon: 53 37 88 36


Åbningstider

Tjek åbningstiderne på hjemmesiden her.


Website

www.rituals.com