Riccos Kaffebar


Riccos Kaffebar er en kæde af kaffebarer, som ligger på forskellige placeringer rundt omkring i København. Her er kaffen lavet fra bunden, så hvis du ønsker at besøge en kaffebar, som virkelig kræser om kaffen, så er Riccos Kaffebar præcist noget for dig. Kaffebaren finder du blandt andet beliggende på Vesterbro, Østerbro, Indre By, Nørrebro, Valby og Sydhavnen. Riccos Kaffebar i København på Sydhavnen finder du beliggende på adressen Sluseholmen 28.

 

Da Ricco startede, ristede de deres bønner over en stegepande over åben ild. De vigtigste nøgleord fra Riccos var håndlavet, artisinal og lidenskab. 

 

I dag står Ricco stadig hver uge og rister bønnerne, som bliver drikket på Riccos Kaffebar rundt omkring i København. Med tiden er han ikke blevet mindre fokuseret, tværtimod. Dette kan smages i kaffen, som er udsøgt, og som helt sikkert skal smages af den store kaffeelsker. Som de selv beskriver, så skal kaffen smages. Og det fortæller de med stolthed. 

 

Står dig og vennerne et sted i København og skal have en god kop kaffe, så er der ikke langt til den nærmeste Riccos, idet kaffebaren findes forskellige steder rundt omkring i byen. Tag vennerne eller studiekammeraterne med under armen til en hyggelig tur på Riccos Kaffebar, hvor I kan få serveret den lækreste kaffe.
Adresse

Sluseholmen 28
2450 København SV


Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 17.00
Lørdag - søndag: 08.00 - 17.00


Website

http://www.riccos.dk/kaffebarer