Rezet Sneaker Store - København


Hvis du er vild med lækre sneaker sko, så er Rezet Sneaker Store helt sikkert den perfekte butik for dig at besøge. Du finder deres butikker beliggende i København, Aarhus, Odense, Rødovre og Aalborg. Rezet Sneaker Store i København finder du på adressen Jorcks Passage 42a.

Rezet Store beskriver sig selv som værende den førende danske sneaker destination. Butikken har eksisteret siden 2011. Her kan du virkelig mærkeligt, at de har en kæmpe passion for sneakers. Deres passion bliver delt i butikken med deres loyale kunder som er dedikerede sneakerheads. Den første butik åbnede i indre København, og sidenhen har de udvidet til hele syv butikker rundt omkring i landet i de senere år, hvilket helt sikkert er lidt af en milepæl. Deres butik består af en kombination af deres design, stærke community omkring deres sneakers, et nøje udvalgt udvalg af sneakers samt fokus på placeringen af butikkerne, hvilket gør Rezet Store til det oplagte og fortrukne valg af butik at besøge, når du skal have et par nye sko.

Grundlæggerne af butiken er Mathias Bruun Christensen og Kasper Mølgaard Nielsen. Derudover bliver de akkompagneret af deres tidligere arbejdsgiver og ejer af Unisport, Henrik Bousager Larsen, åbner de sammen deres første butik i København.

Henrik sælger Unisport i 2008 og flytter til Spanien med sin familie, hvor han åbner en Rezet butik ved navn Santa Eularia, idet han har et indgående kendskab til store-brands. Dette mod og store vilje på at åbne en sneaker butik fører han videre til Mathias og Kasper, som åbner den første Rezet butik i København i Rådhusstræde. Grundlaget for Rezet bygger på en fælles passion for sneakers og sportstøj samt en iværksætterlyst.


Udover de syv forskellige Rezet Sneaker Store butikker rundt omkring i Danmark, har Rezet også en webshop, hvor du har mulighed for at tjekke deres store udvalg ud. Ønsker du at tjekke deres butik ud online, kan du følge med her.

I skrivende stund har Rezet Sneaker Store over 100.000 følgere på deres Instagram. Her deler de flittigt billeder af deres nyeste brands, styles og en masse andet sneakers-involveret indhold. Derudover kan du være heldig at se nye tilbud og andet, som er fordelagtigt at følge med i, hvis du selv er vild med sneakers. Du kan tjekke deres Instagram profil ud her, hvis du blandt andet ønsker inspiration.

Hos Rezer finder du helt sikkert de perfekte sneakers til netop dig. De har et kæmpe udvalg af forskellige mærker. Disse mærker indbefatter blandt andet Adidas, New Balance, Nike, Reebook og mange andre populære brands.

Deres vision for butikken har siden start været at blive Danmarks bedste sneakerbutik, som både skal bunde i størrelse, service og udvalg. Her i butikken skal alle føle sig velkomne, hvad end du er sneakers nørd selv eller du blot søger en gave til en, du har kær. Alle der kommer ind i deres butikker bliver budt varmt velkommen og de service-mindet ekspedienter får tilpasset dine behov. Derfor er butikken helt sikkert et sted, du har lyst til at komme igen. Hvad end du har lyst til at besøge dem i en af deres fysiske butikker eller blot ønsker at tjekke deres webshop ud, så velkommer Rezet dig ind i deres fantastiske sneakers univers.
Adresse

Jorcks Passage 42a
1162 København


Kontakt info

Telefon: 33 33 07 44


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 19.00 
Lørdag: 10.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00


Website

rezetstore.dk