Restaurant Valentino

Restaurant Valentino


Restaurant Valentino er en typisk pizza restaurant, hvor du både kan nyde maden på stedet og tage den med hjem. Restaurant Valentino i Kolding er beliggende på adressen Vejlevej 343B. Her har de mere end 20 års erfaring, hvilket gør, at du får serveret byens bedste pizza.

Er du vild med pizza og bor du i Kolding, så er det helt sikkert dette pizzaria, du skal besøge. Her har de nemlig et stort menukort, så du er sikker på at finde noget, der falder i din stil. Af forskellige slags pizzaer finder du blandt andet klassiske pizzaer, specielle pizzaer, indbagte pizzaer, mexikanske pizzaer, børne pizza og pizza tilbehør. Udvalget af pizza er stort, og derfor er dette sted det oplagte sted at vælge, hvis du er vild med pizza. Dog er pizza ikke det eneste, Restaurant Valentino har at tilbyde. Du finder nemlig også sandwich, pitabrød, pastaretter, pommes frites, salater og drikkevarer på menukortet.

Hvis du ønsker at spare penge på pizza, og få yderst lækkert mad, kan du med fordel bestille fra restauranten om fredagen mellem 11.00 - 13.00. Her får du nemlig en pizza til blot 45 kroner, hvilket helt sikkert er SU venlige priser. Bestil din pizza fra Restaurant Valentino, hvis du ønsker at smage Koldings bedste pizza, og bestil det til frokost om fredagen, hvis du ønsker at spare penge.

Tag dine pizza-glade venner under armen og besøg Restaurant Valentino. Hvis I derimod ønsker en hyggelig aften derhjemme, kan I tage maden med hjem og nyde, da pizzaen er lige så god at nyde hjemme ved dig selv. Tjek deres hjemmeside ud og se deres store menukort, hvor I helt sikkert finder noget, som falder i jeres smag.
Adresse

Vejlevej 343b
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 75 50 50 66
E-mail: info@valentino-kolding.dk


Åbningstider

Alle dage: 16.00 - 21.00


Website

http://www.valentino-kolding.dk/Restaurant Valentino