Restaurant Over Aaen

Restaurant Over Aaen


Befinder du dig i Kolding, og er du på udkig efter en god restaurant med god service og lækker mad til rimelige priser? Så kan vi anbefale dig besøge Restaurant Over Aaen. Denne restaurant befinder sig i hjertet af hyggelige Kolding, på Søndergade 11, 1. sal med en smuk udsigt over Kolding Å, der gør atmosfæren i restauranten til noget ganske særligt.

Når du besøger den Restaurant Over Aaen, vil du blive mødt af en smukt indrettet restaurant, hvor der er tænkt over detaljerne. Det er et unikt sted med et rustikt look, hvor der er plads til alt kunne nyde alt fra en kop kaffe til den helt store brunchbuffet. Udvalget er stort, og du vil bestemt kunne finde noget på menukortene, der falder i din smag. Personalet vil sørge for, at du får en god service og madoplevelse. Er du interesseret i at høre nærmere om mulighed for at få mad ud af huset, kan du læse mere om dette på Restaurant Over Aaens egen hjemmeside, eller spørge en tjener, hvis du befinder dig i restauranten.

Restaurant Over Aaen har to forskellige menukort – en frokostmenu og en aftenmenu. Vælger du at besøge restauranten omkring frokosttid, så vil du kunne vælge mellem alt fra varmrøget laks og jord skokke creme suppe til pandekage med flødeis. Desuden er der også mulighed for, at du kan bestille forskellige tapas menuer, der tilberedes efter dine ønsker. Her er der både muligheder for dem, der er veganere eller vegetarer samt dem, som ønsker glutenfri eller laktosefri mad.
Kommer du på besøg i restauranten om aftenen, vil du kunne vælge mellem alt fra lækre pastaretter til en eksotisk tapas menu, som består af seks forskellige retter, der serveres som hovedret. Hos Restaurant Over Aaen kan du altså være sikker på, at alle i selskabet kan finde noget på menukortet, der falder i deres smag.

Restauranten har en fremragende placering med en dejlig udsigt, hvorfor det er oplagt at sidde udenfor i selskab med veninderne og noget lækkert at drikke fra menukortet. Hvis det er en smule koldt, har Restaurant Over Aaen heldigvis også nogle varmelamper, som sørger for, at I kan blive siddende udenfor. Bliver det alligevel for koldt, kan I naturligvis trække Jer tilbage i de smukt indrettede lokaler og nyde udsigten gennem glaspartierne.

Hvis du er til lækker mad til gode priser, så vil Restaurant Over Aaen være et godt bud. Det er en oplagt mulighed, hvis du er i Kolding og ønsker at spise et sted med en smuk udsigt, hvor man kan fornemme stemningen i byen.

Hvis du overvejer at forkæle venner eller familie med noget lækkert mad fra Restaurant Over Aaen, så kan du købe en gavekort til restauranten. Dette er med stor sandsynlighed en gave, der vil falde i god jord hos de fleste.

Restaurant Over Aaen
Adresse

Søndergade 11 1. sal
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 75 52 23 43
E-mail: Kolding@restaurantoveraaen.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 11.00 - 15.00 og 17.00 - 22.00 
Fredag: 11.00 - 15.00 og 17.00 - 23.00
Lørdag: 10.00 - 15.00 og 17.00 - 23.00
Søndag: 10.00 - 14.00 og 17.00 - 21.00


Website

Restaurant Over Aaen's websiteRestaurant Over Aaen
Restaurant Over Aaen
Restaurant Over Aaen
Restaurant Over Aaen