Quint - København


Er du på jagt efter noget nyt tøj til garderoben? Hos Quint har de et stort udvalg af lækre herrestyles fra en masse forskellige brands. Butikken er for dig, der altid ønsker at være med på den nyeste mode, og som gerne giver en tand ekstra for nogle fede styles. Dermed ikke sagt, at der ikke er nogle gode tilbud at finde hos Quint. For det er der! Du finder Quint forskellige steder i landet. I København finder du eksempelvis Quint på adressen Falkoner Alle 21.

Quint har et kæmpe udvalg af lækre styles, og her burde der med stor sandsynlighed være noget for enhver smag. Om du er på udkig efter noget nyt til dig selv, eller din kammerat, kæreste eller far, så er der lidt forskelligt. Prisklasserne varierer også, og du kan hurtigt skabe dig et overblik på tøjforretningens hjemmeside. Når det kommer til udvalg af brands, er der alt fra Adidas Original, Björn Borg og Calvin Klein til Gabba, The North Face og Vans. Hos Quint finder du både undertøj, overtøj, bluser, skjorter, sko og meget mere! Alt til den modebevidste mand, som gerne vil være med på de nyeste trends.

Fang Quint via deres Instagram profil her. På deres Instagram bliver der nemlig løbende postet inspirerende billeder af flotte styles. Det kan være, du kan blive inspireret til dit næste køb her. Endvidere holder Quint sig også opdateret på Facebook. Du kan altså med stor fordel følge Quint på de sociale medier. Ikke kun for at se på flotte styles, men også nyheder, mulige konkurrencer og fede rabatter! En drøm for en studerende. 

Befinder du dig ikke i nærheden af en Quint forretning, så frygt ej. Du kan nemlig heldigvis shoppe Quint online via deres egen hjemmeside. Vi kan altså varmt anbefale dig at tjekke tøjforretningen ud!
Adresse

Falkoner Alle 21
2000 Frederiksberg C


Kontakt info

Telefon: 38 11 40 72


Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 17.00


Website

https://www.quint.dk/