Pure Hair Design

Pure Hair Design


Pure Hair Design er en hyggelig frisørsalon med beliggenhed i hjertet af Kolding by. Salonen finder du på Markdanersgade 1 i hjertet af byen. Hvis du er på jagt efter en god frisør i Kolding, hvor kunden altid vil være i centrum, og hvor der bliver taget hånd om dine ønsker, så er Pure Hair Design bestemt en frisør, du bør kigge nærmere på. Læs med, og få et indtryk af salonen.

Første gang Pure Hair Design slog dørene op, var helt tilbage i 2010. Salonen bestræber sig på hver dag på at kunne levere moderigtige klipninger til en pris, der er til at betale – også for studerende! Priser kan du læse mere om på Pure Hair Designs egen hjemmeside under booking.
Hos Pure Hair Design går klipningen og den personlige betjening sammen op i en højere enhed, hvorfor kunden altid vil være i centrum. Her bliver der givet kunderne en god oplevelse, og de servicemindede frisører i salonen vil gøre deres bedste for, at du får en behagelig oplevelse og professionel betjening under hele behandlingen.

Når du træder ind i salonen, vil du hurtigt mærke den idylliske stemning og rolige atmosfære i salonen. Sammen med den flotte indretning i salonen skaber atmosfæren altså rammerne for en god oplevelse – fra start til slut. Det eneste du skal tænke på, er at læne dig tilbage i frisørstolen, mens dit hår bliver forkælet af de søde frisører.

Alle frisører hos Pure Hair Design har den 4-årige frisøruddannelse, og de holder sig derudover på forkant med moden og ajour med de nyeste trends indenfor branchen – både nationalt og internationalt. Med andre ord er du i salonen altså i meget trygge hænder.

Når du træder ind i salonen, vil du blive mødt af søde frisører med et stort smil på læben!
Frisørerne sætter en stor ære i deres arbejde, og derfor gør de også meget ud af at vejlede og rådgive dig på den helt rigtige måde, så du bliver glad for resultatet. Hvis du har brug for vejledning indenfor nye produkter, så vil frisørerne i salonen naturligvis også være behjælpelige. Det er nemlig vigtigt, at du får præcis de produkter med hjem, der passer bedst til dit hår, så du kan holde det sundt og pænt. Du kan se en masse flotte inspirationsbilleder af frisørernes arbejde på Pure Hair Designs egen hjemmeside, så du måske kan finde inspiration til dit næste frisørbesøg. Desuden har frisørerne hos Pure Hair Design også viden inden for make-up, hvorfor de kan dele ud omkring deres erfaringer indenfor make-upbranchen, hvis du skulle have behov for dette.
Adresse

Markdanersgade 1
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 35 11 31 35
Email: info@purehairdesign.dk


Åbningstider

Mandag: 9:00 - 17:30
Tirsdag: 9:00 - 17:30
Onsdag: 9:00 - 17:30
Torsdag: 9:00 - 18:00
Fredag: 9:00 - 17:00
Lørdag: 9:00 - 14:00
Søndag: Lukket


Website

Pure Hair Design's websitePure Hair Design
Pure Hair Design
Pure Hair Design