Pure Frisør & Hudpleje

Pure Frisør & Hudpleje


Frisøren Pure finder du centralt beliggende på en af Frederiksbergs bedste placeringer. Pure er en kombineret frisør og neglesalon. Afdelingerne prioriterer miljøet højt, hvilket de viser ved at bruge økologiske produkter til din behandling. Frisør Pure i København finder du beliggende på adressen Falkoner Allé 30 på Frederiksberg.

Alle behandlere har mange års erfaring og ved, hvad de gør. For dem betyder det meget at det er dine ønsker som kunde der bliver imødekommet, og at du går fra deres salon med et smil på læben. Dit hår vil helt sikkert takke dig for at få en behandling hos Pure!

Ønsker du at følge med i, hvad deres kunder deler på Instagram, så kan du gøre dette her.

De lægger således stor vægt på den individuelle behandling og seriøs rådgivning. Det er vigtigt, at den behandling du får her, er en du kan få glæde af i lang tid efter, du er gået fra salonen. På denne måde er du forsikret på, at du bliver 100% tilfreds med behandlingen og dit resultat.

Frisøren her tilbyder en lang række behandlinger. De laver eksempelvis dameklip, herreklip, børneklip, hårfarvning, striber, balayage samt ordner de bryn og vipper. Så hvad end du blot trænger til at blive studset, så plukket dine øjenbryn eller måske den helt store omgang med hårfarvning, så er det muligt at få det hele her hos frisør Pure.

Lyder frisøren Pure som noget for dig? Så tag et smut ind forbi salonen, og se hvad de har at byde på. Den hyggelige atmosfære, de dygtige frisører og de lækre produkter vil helt sikkert friste dig til at få lavet en lækker behandling her. Du er i trygge hænder, og du vil helt sikkert ikke fortryde at overlade dit hår til deres hænder.
Adresse

Falkoner Allé 30
2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 50 20 26 26


Åbningstider

Mandag - onsdag: 09.00 - 17.30
Torsdag - fredag: 09.00 - 18.30
Lørdag: 09.00 - 13.30
Søndag: Lukket


Website

Pure Frisør & Hudpleje's websitePure Frisør & Hudpleje