Psykoterapeut Anne Lund

Psykoterapeut Anne Lund


Bor du i Kolding eller omegn, og har du lidt ondt i livet? Så er Psykoterapeut Anne Lund det oplagte valg. Anne Lund har arbejdet i faget i mange år, og kan derfor hjælpe dig på rette vej igen.

Velkendte problemstillinger og mærkesager for Anne som f.eks. eksamensangst, kærestesorger, stress, angst, manglende lyst til at leve og manglende selvtillid. Det er alle emner som ofte med stor succes bliver behandlet. Når du vælger at få Annes hjælp, er det vigtigt for hende at pointere du ikke vil komme til at figurere med personlige oplysninger i et kartotek eller binder dig for et fast antal samtaler. Anne har tavshedspligt og det er helt op til klienten selv hvor mange samtaler der skal til. Du kan se en liste over de mange temaer Anne Lund har arbejdet med her.

Ønsker du hjælp med det samme kan du enten ringe på telefon: 2537 3346 eller sende en mail på: annekargard@gmail.com og begge dele vil blive behandlet dybt fortroligt.

Anne Lund er meget inspireret af Irvin Yalom, en livsklog amerikansk terapeut, som bl.a. har skrevet: Terapiens essens.

Anne Lund udtaler:
"Psykoterapi bør ikke være teoristyret men relations orienteret"- relationen til klienten går forud for overvejelser om forskellige teoretiske metoder. Jeg vil som terapeut bestræbe mig på at udvise engagement, åbenhed og ligeværdighed.

Faglig baggrund:

  • 1985 uddannet lærer fra Frederiksberg seminarium
  • Mange års erfaring som rådgiver og lærer på efterskole, samt arbejdet på en lille friskole.
  • Arbejdet 16 år på behandlingshjem med børn og unge, der har været udsat for omsorgssvigt. Som lærer og behandler.
  • 2001 uddannet miljøterapeut – en 3-årig intern uddannelse ved psykolog Jørgen Steen Christensen og psykolog Per Thomsen
  • I mange år ansat på den kommunale ungdomsskole, hvor Anne har arbejdet med socialt udsatte unge, undervist og haft grupper med mange forskellige nationaliteter.
  • I maj 2011 blev Anne certificeret familie- og psykoterapeut ved det familieterapeutiske institut S.I.F.

Studenterrabatter

Selvom du er studerende kan du godt få hjælp. Anne Lund giver nemlig 40% rabat i hele 2015, på samtaleterapi, - mod forevisning af gyldigt studiekort.


Derudover binder du dig ikke for flere forløb men bestemmer helt selv hvor mange gange du ønsker Annes hjælp.


Prisen er 500 kr. pr. time, det svarer til en rabat på 40% (normalprisen er 700 kr. pr. time.)
Adresse

Ingemannsvej 13
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 2537 3346
E-mail: annekargard@gmail.com


Website

Psykoterapeut Anne Lund's website


Psykoterapeut Anne Lund